Πολιτική

Η Όλγα Γεροβασίλη χόρεψε ζεϊμπέκικο στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη – Δείτε το βίντεο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαργαρίτη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου η Όλγα Γεροβασίλη που παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει το Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο σε ένα από τα τραγούδια του Γιώργου Μαργαρίτη.

Ο γνωστός τραγουδιστής μόλις είδε την βουλευτή τη χαιρέτησε από την πίστα με την ίδια να του απαντά ανεβαίνοντας στο πάλκο και χορεύοντας.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Γεροβασίλη έχει ασκήσει σκληρή κριτική στους 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη και σχημάτισαν τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς.

 Το βίντεο μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ο Στέφανος Μάνος είχε κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος» – Δόθηκε το όνομά του σε αίθουσα του υπουργείου Περιβάλλοντος
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας με το όνομα του Στέφανου Μάνου μαζί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, τη σύζυγο του αείμνηστου πολιτικού Kirsten και τον γιο τους Αλέξανδρο Μάνο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ονοματοδοσίας αίθουσας του υπουργείου Περιβάλλοντος σε «Στέφανος Μάνος»