Πολιτική

Η Πόπη Τσαπανίδου επανεμφανίστηκε – «Έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Τσίπρα, δεν παραιτήθηκα»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την επανεμφάνισή της έκανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, μετά την Κυριακή των εκλογών.

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν σοκαριστικό. Ωστόσο ανέφερε πως δεν έπρεπε να εκδοθεί… «silver alert» γι αυτήν, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί υποβολής παραίτησης μετά τη μεγάλη νίκη της ΝΔ. «Είδα πολλά amber alert, silver alert για να πω την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως σημείωσε, έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση του Τσίπρα για να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει η όχι, αλλά δεν υπέβαλε παραίτηση.

«Ήταν ένα σοκαριστικό αποτέλεσμα, μας πίκρανε. Μέχρι να υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου, συνεδρίαση της επιτροπής και μια νέα εκκίνηση ήταν πιο χρήσιμο που κάθισα στο γραφείο μου. Δεν έθεσα παραίτηση στη διάθεση του προέδρου. Αμέσως μετά το αποτέλεσμα, έθεσα εαυτόν στη διάθεση του προέδρου, όπως είναι λογικό να κάνει κάθε άνθρωπος. Δεν ήταν θέμα παραίτησης» είπε η κ. Τσαπανίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030», η απουσία Καραμανλή και η επιστολή των 10 με αιχμές κατά Μητσοτάκη
«Είναι προκλητικό να μιλάνε κάποιοι για την “ψυχή της ΝΔ” όταν έχουν πάει σε άλλα κόμματα, κάποιοι εκ των οποίων συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνέβαλαν στο να πέσει η τότε Κυβέρνηση της ΝΔ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής 8
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου