Πολιτική

Η Ράνια Θρασκιά στο ΠΑΣΟΚ: Τη Δευτέρα συναντάται με τον Νίκο Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη

Είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισοδιακό συνέδριο και αρχικά «φλέρταρε» με το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη

Στο ΠΑΣΟΚ προσχωρεί η Ράνια Θρασκιά. Η μέχρι στιγμής ανεξάρτητη βουλευτής προερχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της, το οποίο θα οριστικοποιηθεί και επίσημα στη συνάντηση που θα έχει μαζί της ο πρόεδρος του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης τη Δευτέρα (17.02.2025).

Η συνάντηση που θα έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης με τη Ράνια Θρασκιά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, έρχεται να επισημοποιήσει την προσέγγιση της νυν ανεξάρτητης βουλευτού με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Ράνια Θρασκιά είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης, όπως άλλωστε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, και η επιλογή του τόπου της συνάντησης έχει τον ιδιαίτερο συμβολισμό της.

Η Θεσσαλονικιά πολιτικός είχε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισοδιακό συνέδριο και αρχικά «φλέρταρε» με το Κίνημα Δημοκρατίας του Στέφανου Κασσελάκη.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να ενταχθεί στο ΠΑΣΟΚ και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η πρώτη αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την προκαταρτική έρευνα: «Κάνουν τα πάντα για να μας πάνε στα 50s»
Αφού γνωστοποιήθηκε ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ξεκινά προκαταρκτική έρευνα μετά τις δηλώσεις του για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε την δική του απάντηση μέσω ανάρτησης
Γιάνης Βαρουφάκης 36
Σε Χατζηδάκη και Τσιάρα παραπέμπει το Μαξίμου τα μεμονωμένα αγροτικά μπλόκα που ζητούν διάλογο με τον Πρωθυπουργό
Κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι, ο Πρωθυπουργός είχε προσδιορίσει συγκεκριμένη ώρα και μέρα για συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών, ραντεβού που εκείνοι απέρριψαν χωρίς συζήτηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 326
Νίκος Πλακιάς για Μαρία Καρυστιανού: «Το γνωστό έργο σε καινούργια εκδοχή» και η παραπομπή σε παλιά ελληνική ταινία
«Θυμάσαι το έργο ή δε γυνή να φοβάται τον άντρα; Κάνε εικόνα τη σκηνή στο δικαστήριο. Ο Αντωνάκης από την μια με τον ταξιτζή και όλοι οι άλλοι απέναντι. Θα το ξαναδείτε το έργο σε καινούργια εκδοχή»
Νίκος Πλακιάς 12