Πολιτική

Η θανατηφόρα ατάκα Μητσοτάκη στους βουλευτές του [video]

Ο πρωθυπουργός έκανε απολογισμό του μέχρι στιγμής κυβερνητικού έργου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Αναφερόταν επίσης και στους στόχους του μεταξύ των οποίων και ο αντικαπνιστικός νόμος.

Όπως έχει πει πολλές φορές ο πρωθυπουργός, ο αντικαπνιστικός νόμος είναι και προσωπικό του στοίχημα. Σήμερα αναφερόμενος στο θέμα αυτό είπε: «Ο αντικαπνιστικός νόμος είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί σε συμμαχία με όλους τους πολίτες». Εκεί, άρχισαν να τον χειροκροτούν οι βουλευτές και μεταξύ σοβαρού και αστείου τους είπε: «Επισημαίνω ποιοι καπνιστές χειροκροτούν και ποιοι όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 14.54

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Γεραπετρίτης: Αναφαίρετο δικαίωμα τα 12 ναυτικά μίλια – Η Ελλάδα θα επιλέξει πότε θα το ασκήσει
«Συζητούμε με την Τουρκία, στο πλαίσιο ενός δομημένου διαλόγου που εκκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνια, αλλά θέματα κυριαρχίας δεν αποτελούν μέρος του διαλόγου αυτού»
Γιώργος Γεραπετρίτης 18
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Σταθερός σύμμαχος του ΝΑΤΟ η Ελλάδα είναι σε φάση εντυπωσιακού εκσυγχρονισμού των ενόπλων δυνάμεών της
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα επισημαίνει, παράλληλα, ότι η χώρα μας έχει επιτύχει με συνέπεια τους στόχους για τις αμυντικές δαπάνες, τους οποίους έχει θέσει η βορειοατλαντική συμμαχία
Κίμπερλι Γκιλφόιλ