Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η τρυφερή κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαρέβα

Η τρυφερή κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαρέβα

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν ξανά στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και στην τελετή ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης. Η σύζυγος του πρωθυπουργού, πέρα από το ότι ήταν ξανά εντυπωσιακή με το από της ντύσιμο, ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος πήγε με τα πόδια στο Προεδρικό για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και με τον ίδιο τρόπο… επέστρεψε μετά το τέλος της τελετής. Μάλιστα, κατά την επιστροφή τους στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια τρυφερή κίνηση προς τη Μαρέβα.

Καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά για να μπουν στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός έβαλε προστατευτικά και τρυφερά το χέρι του στην πλάτη της συζύγου για να της δώσει… προβάδισμα και να περάσει εκείνη πρώτη την πόρτα του Μεγάρου.

Μαρέβα σούπερ σταρ στο Προεδρικό

Από το Μαξίμου ξεκίνησαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη και ακριβώς στις 12:00 το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου από νωρίς είχαν αρχίσει να φτάνουν οι νέοι υπουργοί συνοδευόμενοι, οι περισσότεροι, από τις οικογένειές τους. «Γερά» και «κουράγιο» φώναξε κάποιος στον πρωθυπουργό την ώρα που έφτανε στο Μέγαρο.

Με το μπεζ παντελόνι της, τη μπλε πουκαμίσα και τη φαρδιά καφέ ζώνη να ολοκληρώνει την εμφάνισή της, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα πιο casual ντύσιμο για την ορκωμοσία των υπουργών. Ήθελε μάλλον να αφήσει άλλες και άλλους να… λάμψουν.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την… «έπιασε» να γελά με την καρδιά της όταν μαζί με τον πρωθυπουργό αλλά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο έφυγαν από το Προεδρικό Μέγαρο.

Φωτογραφίες: InTime News, Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις