Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ι. Τζαμτζής στο ΣΚΑΪ: Δεν θα ρίξω ποτέ την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Ι. Τζαμτζής στο ΣΚΑΪ: Δεν θα ρίξω ποτέ την κυβέρνηση της Ν.Δ.

Το επιτελείο του Γιάννη Στουρνάρα αδυνατεί να καταλάβει την αδικία στον φόρο ακινήτων, σύμφωνα με όσα είπε ο Ιορδάνης Τζαμτζής στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Αυτό που επισημαίνουμε με την ερώτησή μας είναι να υπάρξει δίκαιη φορολόγηση. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει φορολόγηση, αλλά να είναι δίκαιη”, είπε αρχικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επικεφαλής του “αντάρτικου”.

Και πρόσθεσε: “Είναι η τρίτη ερώτηση που καταθέτουμε για το ίδιο θέμα. Έίμαι αγρότης κατά κύριο επάγγελμα, μεγάλωσα με τα χωράφια και έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα. Στην ερώτηση αναφερόμαστε και στα θέματα των οικοπέδων. Είναι η τρίτη ερώτηση και αυτό που είπα σήμερα στον κύριο Στουρνάρα είναι ότι καταθέτουμε τρίτη ερώτηση και παρόλα αυτά οι άνθρωποι στο επιτελείο του δεν το κατανοούν. Έδωσα συγκεκριμένα και αναλυτικά παραδείγματα για να τονίσουμε την αδικία που υπάρχει”.

Στη συνέχεια, ο κ. Τζαμτζής ξεκαθάρισε: “Δεν είπα ποτέ ότι πάω να ρίξω την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να αφήσω τη Νέα Δημοκρατία  να πάει στο 5% γι’ αυτό είμαστε όλοι μαζί και πιέζουμε την κυβέρνηση. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει ευθύνες και πρέπει να τις αναλάβει. Δεν είμαι ο κατάλληλος να πω αν πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, γιατί θα θεωρηθεί ότι κάνω πόλεμο στον κ.Στουρνάρα. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Όμως η αριστερή λογική να χτυπήσουμε την ιδιοκτησία, δεν είναι στις αρχές μας ως παράταξη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται το αντάρτικο από βουλευτές Ν.Δ για το φόρο ακινήτων

Αντάρτικο από 22 βουλευτές της ΝΔ! Στρέφονται κατά Στουρνάρα: Άδικος ο φόρος σε αγροτεμάχια και οικόπεδα – Υποχώρηση από το ΥΠΟΙΚ για τις… στάνες!

Πιπέρι! Ποιός είπε στην Βουλή “φαινόμαστε μα@@κες;”

Νέο “αντάρτικο” από 13 βουλευτές της ΝΔ

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε