Πολιτική

Η Χρυσή Αυγή τα έβαλε …και με το facebook!

Με μανία η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να παρουσιαστεί ως το “αδικημένο κίνημα που το κατατρέχουν οι ισχυροί”, αν και μέχρι τώρα δεν έχει ενοχλήσει ούτε έναν απ΄ αυτούς. Τώρα τα έβαλε και με το facebook το οποίο κατηγορεί ότι “κατέβασε” τα προφίλ όλων των βουλευτών της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει:

“Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών.
Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, “ρίχνοντας” τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 9
Ο Μητσοτάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της – «Έλα ξανά του χρόνου»
Το βράδυ της Πέμπτης η Μαντόνα ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από φωτογραφίες και βίντεο από το εορταστικό κλίμα με τον Μητσοτάκη να το αναδημοσιεύει με στόρι
Κυριάκος Μητσοτάκης 24
Αντώνης Σαμαράς για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Μακριά από ιδεολογικές μεμψιμοιρίες αποχαιρετώ με συγκίνηση τον σπουδαίο, πολιτικό στοχαστή»
Ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον διακεκριμένο ακαδημαϊκό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, υπογραμμίζοντας τη συμβολή του στη μελέτη της ελληνικής κοινωνίας
Κωνσταντίνος Τσουκαλάς
Σκληρή απάντηση του ΥΠΕΞ στην Τουρκία μετά τις αντιδράσεις για το χωροταξικό για τις ΑΠΕ: «Το καθεστώς κυριαρχίας στο Αιγαίο είναι απολύτως ξεκάθαρο»
Διπλή παρέμβαση από τα τουρκικά υπουργεία Εξωτερικών και Αμυνας κατά του ελληνικού ενεργειακού σχεδιασμού – «Παράνομα» και χωρίς έννομο αποτέλεσμα τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα, απαντά η Αθήνα
Αιγαίο, άσκηση, φρεγάτες 126
Ρένα Δούρου: «Η Τουρκία επαναφέρει τις γκρίζες ζώνες» – Πυρά στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
Η πρόεδρος της ΚΟ και τομεάρχισσα Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου ότι παραμένει σε ρόλο «σχολιαστή / παρατηρητή», την ώρα που η Άγκυρα επαναφέρει τις αμφισβητήσεις της στο Αιγαίο και επιμένει στη «Γαλάζια Πατρίδα»
Η Ρένα Δούρου
ΠΑΣΟΚ κατά Πιερρακάκη: «Απύθμενο θράσος, κρατήσαμε τη χώρα στο ευρώ» – «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»
Σφοδρή απάντηση στη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών - «Δεν δεχόμαστε υποδείξεις από πολιτικούς που περιφέρουν τις φιλοδοξίες τους από το ένα κόμμα στο άλλο»
Κυριάκος Πιερρακάκης 19