Συμβαίνει τώρα:
Ακινητοποιήθηκε ΚΤΕΛ στον Κηφισό – Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην άνοδο στο ύψος της Λένορμαν
Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τρολάρει» τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ με αναφορά στο δημοψήφισμα του «Όχι»

Με ένα αιχμηρό σχόλιο για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε τις απομακρύνσεις των άλλοτε συντρόφων της με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015.

«Φωτογραφίζοντας» τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε  Ζωή Κωνσταντοπούλου την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο εσωτερικό του κόμματος για τις διαγραφές των Νίκου Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, Στέφανου Τζουμάκα και Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επανήλθε στο δημοψήφισμα του 2015 και το «Όχι», αναφερόμενη στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο μόνος τρόπος τελικά να διαγραφούν οι 4 είναι το δημοψήφισμα να βγει ΟΧΙ», έγραψε με δεικτικό ύφος η η  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 1
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 9
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 22