Πολιτική

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου «τρολάρει» τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ με αναφορά στο δημοψήφισμα του «Όχι»

Με ένα αιχμηρό σχόλιο για τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας συνέδεσε τις απομακρύνσεις των άλλοτε συντρόφων της με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του 2015.

«Φωτογραφίζοντας» τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε  Ζωή Κωνσταντοπούλου την ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο εσωτερικό του κόμματος για τις διαγραφές των Νίκου Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, Στέφανου Τζουμάκα και Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος αποχώρησε από το κόμμα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επανήλθε στο δημοψήφισμα του 2015 και το «Όχι», αναφερόμενη στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο μόνος τρόπος τελικά να διαγραφούν οι 4 είναι το δημοψήφισμα να βγει ΟΧΙ», έγραψε με δεικτικό ύφος η η  Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50