Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί και κάνει “γυμνάσια” στη Βουλή

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξακολουθεί και κάνει “γυμνάσια” στη Βουλή

Η Βουλή των Ελλήνων μπορεί να γλίτωσε από τις τυπολατρίες και τα «τερτίπια» της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την μη επανεκλογή της, «έμπλεξε» όμως το Ίδρυμα της Βουλής για την Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμού στο οποίο μετέχει ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής.

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να αφήσει στην σημερινή συνεδρίαση του Ιδρύματος της Βουλής που έγινε με έργο τον Απολογισμό και Προϋπολογισμό του Ιδρύματος.
 

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με επιστολή που απέστειλε μια ημέρα πριν την εθνική επέτειο, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στον Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρο του Ιδρύματος Νίκο Βούτση, ενόψει της συνεδρίασης ζητούσε:
 

«-Να διευκρινιστεί ποιος είναι ο συντάκτης των ανυπόγραφων σχεδίων του Απολογισμού του Ιδρύματος για το 2004 και του Προυπολογισμού του 2015, που εστάλησαν για έγκριση.

– Να μου χορηγηθούν προ της συνεδριάσεως αναλύσεις των εσόδων και εξόδων που παρουσιάζονται στα ανωτέρα κείμενα (με περιγραφή και τα σχετικά παραστατικά)

– Να προσκληθεί στη συνεδρίαση ο κ. Γιώργος Θαλάσσης, πρώην γενικός Γραμματέας της Βουλής, ο οποίος διετέλεσε Μέλος του ΔΣ και αναπληρωτής Πρόεδρος του Ιδρύματος της Βουλής κατά την προηγούμενη περίοδο

– Να ληφθεί μέριμνα ώστε να τηρηθούν πλήρη απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης»

Σύμφωνα με άλλο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, το πρωινό «πέρασμα» της κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου από την συνεδρίαση του Ιδρύματος, δεν ήταν και πολύ ευχάριστο καθώς άκουσε τις επικρίσεις της σχετικά με τον τρόπου που η ίδια ως Πρόεδρος της Βουλής και Προέδρου του Ιδρύματος κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο «ατόνησε» την λειτουργία του Ιδρύματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε