Τετάρτη, 22 Μαΐ
26oC Αθήνα

Ηλία, άλλαξέ τα όλα!

Ηλία, άλλαξέ τα όλα!

Πολύ θα ήθελα να μετακομίσω στον Μαραθώνα. Δεν ξέρετε πόσο τυχεροί είστε όσοι κατοικείτε εκεί. Ναι, σοβαρά το λεω. Και δεν έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου τον Ηλία Ψινάκη. Ούτε και καίγομαι.

Γιατί το ζητούμενο σε αυτή την ζωή δεν είναι να γλείφεις πωπούς. Το ζητούμενο είναι να υπάρχουν άνθρωποι που να ξέρουν τι θέλουν και πως θα το επιτύχουν. Να υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τον συνάνθρωπο και συμπολίτη τους.

Κάποιοι αντιμετώπισαν την ομιλία του Ηλία Ψινάκη ως “απολαυστική”, “πρωτότυπη” και άλλες τέτοιες μπούρδες. Ο Ψινάκης, τον οποίο επαναλαμβάνω δεν γνωρίζω, είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι ο καλύτερος δήμαρχος της Ελλάδας. Ο Μαραθώνας θα γίνει αγνώριστος και όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους σε 5 χρόνια από σήμερα.

Κι αυτό γιατί δεν εξαρτάται από κανέναν. Κατ’ αρχήν δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Επίσης, είναι μάνατζερ και το πιο σημαντικό είναι ένας άνθρωπος χορτασμένος από κάθε άποψη. Και τους χορτάτους μην τους φοβάστε.

Το έχω ακούσει γύρω – γύρω ότι ο Ψινάκης θα κάνει κούκλα τον Μαραθώνα. Και αφού το λένε αυτό μετά το ρίχνουν στην πλάκα. Ίσως γιατί οι ακομπλεξάριστοι άνθρωποι τρομάζουν. Να πλένεστε και να είστε ευγενείς είπε στους υπαλληλους του Δήμου. Τα αυτονόητα δηλαδή. Όχι απαραίτητα.

Μακάρι να τρομάξει πολλούς ο Ψινάκης…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε