Πολιτική

Ηλίας Σιακαντάρης: Αυτός είναι ο εκπρόσωπος της υπηρεσιακής κυβέρνησης

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ηλίας Σιακαντάρης θα ασκεί καθήκοντα εκπροσώπου της υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τη χώρα στις νέες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Σιακαντάρης αντικαθιστά τον Άκη Σκέρτσο και θα ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες για έναν μήνα, έως την Κυριακή, 25 Ιουνίου οπότε θα διεξαχθούν οι δεύτερες εθνικές εκλογές.

Ο Ηλίας Σιακαντάρης σπούδασε οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ) και πήρε μάστερ στη δημοσιογραφία από το Columbia University Graduate School of Journalism της Νέας Υόρκης.

Εργάστηκε στο CBSNews, στην ΙΗΤ/Kathimerini English Edition, στις εκδόσεις ΙΜΑΚΟ, Λυμπέρη, την Καθημερινή, την Ημερησία, την Οικονομική Επιθεώρηση – μεταξύ άλλων. Αρθρογραφεί στο STATUS. Έχει συνεργαστεί με ελληνικά και ξένα έντυπα/ηλεκτρονικά μέσα.

Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Ξεκίνησε να εργάζεται στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ λίγο πριν τη πιλοτική πρώτη εκπομπή τον Απρίλιο του 2006. Αρχικά κάλυπτε και τα δύο αντικείμενα της εξειδίκευσής του: Οικονομία και Ιράν.

Σήμερα, γράφει και παρουσιάζει δελτία ειδήσεων για την ΕΡΤ. Παρακολούθησε το ξέσπασμα της διεθνούς κρίσης από το 2008 με καθημερινή εκπομπή.

Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Στέφανος Κασσελάκης προτείνει την αλλαγή ονόματος του Κινήματος Δημοκρατίας σε Δημοκράτες – Προοδευτικό Κέντρο
«Ήρθε η ώρα για ένα άλμα που θα μετατρέψει την πρωτοβουλία που ξεκίνησε από το Γκάζι σε μια νέα δημοκρατική παράταξη, αντάξια των ευρωπαϊκών προτύπων» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης
20
Πιερρακάκης: «Η έλλειψη αποτελεσματικότητας, διαβρώνει την εμπιστοσύνη σε πολλές κοινωνίες»
«Η ισορροπία στη διακυβέρνηση λείπει από πολλά μέρη του κόσμου, ανάμεσα σε σημαντικές παραμέτρους» λέει ο πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Ανδρουλάκης στο TikTok: «Με το GenRent έχουμε ολοκληρωμένη απάντηση στο ζήτημα στέγασης»
Το GenRent αποσκοπεί σε περιορισμό της βραχυχρόνιας μίσθωσης, κατάργηση της golden visa, πλαφόν στην αύξηση ενοικίων, θέσπιση ανώτατων μισθωμάτων για ακίνητα που δεν πληρούν βασικές προδιαγραφές
Νίκος Ανδρουλάκης