Πολιτική

Ηλιόπουλος: Να αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης τον Καλλιάνο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Καλλιάνος κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών γίνονται νέο πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Καλλιάνος υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός “υπερασπίστηκε συμφέροντα ξένων χωρών και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά”», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Και καλεί τον πρωθυπουργό «να τον αποδοκιμάσει δημόσια», σημειώνοντας πως «σε αντίθετη περίπτωση απλά υιοθετεί τις αθλιότητες».

«Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε ο κ. Καλλιάνος, μαζί με τους υπόλοιπους 157 της ΝΔ, να ψηφίσουν με τα δύο χέρια τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Για να καταλάβει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της πολιτικής απάτης που δυστυχώς συνεχίζεται και μετά τις εκλογές», προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο Καρυστιανού για την συμφωνία για τη Μονή Σινά: «Να διαφυλάξουν τον κρίσιμο ρόλο της στην Ελληνορθόδοξη Παράδοση»
«Οφείλουν να υπερασπιστούν τη νομική προσωπικότητα της Ιεράς Μονής, τη νομίμως κτηθείσα ακίνητη περιουσία αυτής και να διαφυλάξουν τα έννομα συμφέροντά αυτής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΖΕΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 41
Γιώργος Γεραπετρίτης για Μονή Σινά: Ιστορική ημέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία
«Η συμφωνία είναι η επιτομή μιας βαθιάς στρατηγικής σχέσης, αλλά και μιας αδελφικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου, που εκτείνεται σε όλα τα επίπεδα» αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών
Γιώργος Γεραπετρίτης 7