Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ηλιούπολη – Αλέξης Τσίπρας: Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό η κακοποίηση της 18χρονης

Ηλιούπολη – Αλέξης Τσίπρας: Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό η κακοποίηση της 18χρονης

Σε ανάρτηση προέβη ο Αλέξης Τσίπρας για την κακοποίηση της 18χρονης στην Ηλιούπολη. «Δεν είναι μεμονωμένο συμβάν, είναι συλλογικό τραύμα», τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος ο Αλέξης Τσίπρας στο περιστατικό στην Ηλιούπολη, το οποίο έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με την ασέλγεια σε βάρος της 18χρονης από τον ίδιο τον πατέρα της και από έναν αστυνομικό,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει σε μήνυμά του στο twitter:

 

«Την ιστορία της κοπέλας που ασελγούσε πάνω της ο πατέρας της και στη συνέχεια αστυνομικός, δεν πρέπει να τη δούμε ως μεμονωμένο συμβάν, αλλά ως συλλογικό τραύμα.

Click4more: Ηλιούπολη: «Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για τον αστυνομικό που αιχμαλώτισε την 19χρονη και για τον πατέρα της

Κάθε γυναίκα, κάθε άντρας έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του σώματός τους. Από εκεί ξεκινάει η Δικαιοσύνη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Με την υπόθεση να έχει πάρει την οδό της Δικαιοσύνης, προηγήθηκε  πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

Η Κουμουνδούρου ζητούσε απαντήσεις για τις καταγγελίες που ανέφεραν πως η κοπέλα κρατήθηκε από την ΕΛΑΣ χωρίς δικηγόρο (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ το χρονικό) και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κάνει λόγο για χυδαία στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις