Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον Πολάκη

Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον Πολάκη

Για αήθη επίθεση του Παύλου Πολάκη στην δημοσιογράφο Ευαγγελία Τσικρίκα κάνει λόγο σε σκληρή ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης επιτέθηκε προσωπικά σήμερα στην Ευαγγελία Τσικρίκα γράφοντας στο facebook:

Τι έγραψε λοιπόν ο Παύλος Πολάκης; Ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλεσε τη δημοσιογράφο του Alpha υπηρέτρια (θεραπαινίδα είναι η ακριβής λέξη που χρησιμοποιεί) των “παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά”, η οποία τα προηγούμενα χρόνια “δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε”, υπονοώντας αυτό που ξεκάθαρα είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, πως οι εργαζόμενοι που κινδυνεύουν τώρα με απόλυση δεν “φώναζαν” όταν έκλεισε η ΕΡΤ επί Σαμαρά…

 

Και δεν κάνει μόνο αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Αλλά συνοδεύει το post του με φωτογραφίες που έχει βγάλει η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια αποστολών (σ.σ. καλύπτει το ρεπορτάζ του Μαξίμου ανεξάρτητα από τον “ένοικό” του) με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και βουλευτές της ΝΔ, μαζί με άλλους συναδέλφους….

“Βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές” φωτογραφίες” έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό.

Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”.

Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε