Πολιτική

Κ.Στεφανόπουλος: Όταν με απέρριψε η κόρη του μπακάλη

Στις 12.00 παρουσιάζεται το βιβλίο - βιογραφία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας με τίτλο: «Κωστής Στεφανόπουλος- Ο μοναχικός πρόεδρος».

 Ήδη από χθες σας παρουσιάσαμε κάποια πολιτικά σχόλια του κ. Στεφανόπουλου που εμπεριέχονται στο βιβλίο που έχει γράψει η Νίτσα Λουλέ. (διαβάστε εδώ)

Σήμερα αναπαράγονται διάλογοι του κ. Στεφανόπουλου τόσο με την Γιάννα Αγγελοπούλου όσο και άγνωστες πτυχές της νεανικής ηλικίας του ανθρώπου που κάποτε θα γινόταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας με την κόρη του μπακάλη

«Στο Γυμνάσιο ερωτεύτηκα την κόρη του μπακάλη. Της ζήτησα να βγούμε. “Θα σου απαντήσω”, μου λέει. Και εγώ, ο βλαξ, δεν κατάλαβα ότι ήθελε ευσχήμως να καθυστερήσει την απάντηση. Κι όταν, μετά από δύο μέρες, τη συνάντησα ξανά, της είπα “δεν πειράζει”. Τόσο βλαξ. Ύστερα ακολούθησε μια άλλη κοπέλα που παίζαμε μαζί σκάκι. Επειδή με απέκρουσε, σταμάτησα να παίζω μαζί της. Ζει. Είναι σήμερα 83 ετών…».
«Στα 16 μου, για ένα μικρό φεγγάρι, ήμουν πιο τυχερός. Βγήκα μερικές φορές με μια Σοφία, Έπαιρνα το χέρι της και το έβαζα στην τσέπη του παλτού μου και περπατούσαμε. Αυτό ήταν όλο…»

Με προτιμούσαν οι άσχημες και έτσι έκανα έρωτα επι πληρωμή

«Τότε ήταν που μου αγόρασαν και το πρώτο κοστούμι, με κοντό παντελόνι, φυσικά. Είχε 19 τσέπες μέσα και έξω… Στους χορούς του σχολείου ή στα πάρτι της γειτονιάς οι φίλοι έπαιρναν τις καλύτερες να χορέψουν και εμένα μου έμειναν οι άσχημες. Δεν ερωτεύτηκα ποτέ αυτό που λέτε “κατακούτελα”. Δεν είχα τύχη με τις γυναίκες, ούτε ιδιαίτερα ερωτύλος ήμουν. Ίσως φταίει που για πολλά χρόνια έκανα έρωτα επί πληρωμή, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι νέοι της εποχής. Ήταν δύσκολο να “βγάλεις” κοπέλα στην επαρχία. Υπήρχε κίνδυνος να την εκθέσεις»!

O διάλογος για έναν Πικάσο με την Γιάννα Αγγελοπούλου

Σε ένα δείπνο στην οικία του ζεύγους Γιάννας και Θόδωρου Αγγελόπουλου ακολούθησε ο εξής απολαυστικός διάλογος:

«Η κυρία Αγγελοπούλου, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μας κάλεσε για δείπνο στο σπίτι της στο Ψυχικό. Στην είσοδο του σπιτιού είχε ένα μεγάλο πίνακα.

– Τι είναι αυτή η αηδία; Δεν μου αρέσει καθόλου…

– Μα είναι Πικάσο, κύριε Πρόεδρε…», απάντησε η κυρία Αγγελοπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κ.Στεφανόπουλος: Ο εκβιασμός του Γιωργάκη και το Τσιπράκι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26