Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Καφενείο η συζήτηση του προϋπολογισμού! Έξαλλος ο Μπαλαούρας – Βορίδης: Δείχνει πως ήρθε η ανάπτυξη

Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)
Φωτογραφία Eurokinissi (Αρχείου)

Καφενείο… η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής! Σε τέτοιο σημείο που η προσβλητική εικόνα με το γκαρσόνι του κυλικείου να μπαίνει στην αίθουσα της Γερουσίας όχι μόνο με το φορτωμένο τον δίσκο με καφέδες, χυμούς και αναψυκτικά, αλλά και τους βουλευτές μεγαλόφωνα να δίνουν παραγγελίες, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα.

Με την έναρξη της συνεδρίασης στην Επιτροπή όπου συζητείται ο προϋπολογισμός, η εκτέλεση των βουλευτικών παραγγελιών δεν έλεγε να σταματήσει και οι επισκέψεις του γκαρσονιού με τους γεμάτους δίσκους συνεχείς, δημιουργώντας και το σχετικό θόρυβο. Η υπομονή και η ανοχή του προέδρου της Επιτροπής Μάκη Μπαλαούρα εξαντλήθηκε καθώς έβλεπε ότι οι παραγγελιές δεν έδειχναν να σταματούν παρόλο που στο βήμα της Γερουσίας είχε ανέβει και σχεδόν ολοκλήρωνε την ομιλία του ο δεύτερος εισηγητής κόμματος, ο «γαλάζιος» Χρήστος Σταϊκούρας.

Έτσι ο κ. Μάκης Μπαλαούρας που από μέσα του… έβραζε, δεν άντεξε και είπε σε αυστηρό ύφος «αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί! Είναι η εικόνα αυτή είναι ευθύνη των βουλευτών και δυστυχώς συναδέλφων μου από την δική μου κοινοβουλευτική ομάδα, είναι προσβολή προς τον ομιλούντα…» και όταν οι παλαιότεροι βουλευτές του είπαν ότι παλαιότερα οι καφέδες, τα νερά και οι υπηρεσίες του κυλικείου προσφέρονταν δαπάνη της Βουλής στα μέλη των επιτροπών οργανωμένα σε τραπεζάκι έξω από την αίθουσα αλλά αυτό κόπηκε για λόγους οικονομίας, ο κ. Μάκης Μπαλάφας πρότεινε «οι παραγγελίες σας μπορεί να εκτελούνται στις πόρτες. Έχουμε πόρτα και από εδώ (δεξιά) και από εκεί (αριστερά) και από πίσω μου… αλλά όχι έτσι».

Ο Μάκης Βορίδης, θέλησε να «ελαφρύνει» τις απρεπείς… βουλευτικές παραγγελίες και την εικόνα με το φορτωμένο γκαρσόνι λέγοντας πως δείχνει την «ανάπτυξη που ήρθε…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε