Πολιτική

Και ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν στα επεισόδια στον Πειραιά – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τα επεισόδια ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων στον Πειραιά είχαν και πρωταγωνιστές και μάλιστα πρωτοκλασσάτα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όταν η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η συγκέντρωση αντιφασιστικών οργανώσεων συναντήθηκαν στον Πειραιά έξω από το Δημοτικό Θέατρο, τα αίματα άναψαν για τα καλά.

Τα επεισόδια γρήγορα πήραν διαστάσεις με χρυσαυγίτες και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων να έρχονται κυριολεκτικά στα χέρια.

Ανάμεσα στους χρυσαυγίτες βρισκόταν όμως και ο βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. Με τις διμοιρίες των ΜΑΤ να προσπαθούν να μπουν ανάμεσα στα επεισόδια και να τα λήξουν, ο Ηλίας Κασιάρης φαίνεται να τα παρακολουθεί από απόσταση.

Εν συνεχεία τρέχει προς το σημείο των επεισοδίων και προσπαθεί να συγκρατήσει κάποια μέλη της Χρυσής Αυγής, καλώντας τους να επιστρέψουν πίσω στα γραφεία του κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Δεν θα δεχθούμε αναγνώριση ξένης κυριαρχίας ή δανεισμό – Ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης»
«Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να εκτίθενται μαζί» - «Τα μνημεία, δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου, ούτε ως θύματα συγκυριών μεταγενέστερων της δημιουργίας τους»
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
238