Πολιτική

Και ο Σταύρος Θεοδωράκης υποψήφιος Πρόεδρος;

Την πληροφορία ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης εξετάζει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος και αντίπαλος της Φώφης Γεννηματά για την διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου κόμματος που κυοφορείται μετά το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μεταδίδει η Καθημερινή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η πληροφορία δεν διαψεύδεται από το Ποτάμι και μάλιστα προτρέπουν τους δημοσιογράφους να κάνουν λίγη υπομονή.

«Εντός των επόμενων ημερών και σίγουρα μέχρι τα τέλη του μήνα θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις», λένε.

Την Τετάρτη θα οριστικοποιηθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Ραγκούση, ενώ σίγουρη θεωρείται και η υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη.

Ακούγονται επίσης για υποψήφιοι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 84