Πολιτική

Κακοκαιρία Daniel: Στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ο πρωθυπουργός

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας μεταβαίνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel αλλά και τον σχεδιασμό που γίνεται για τις επόμενες ώρες που θα επιμείνουν τα φαινόμενα. 

Σημειώνεται ότι οι συσκέψεις είναι διαρκείς στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις στο κόκκινο παραμένουν Θεσσαλία, Μαγνησία, Πιερία, Σποράδες, Εύβοια και Φθιώτιδα ενώ θα σταλούν κι άλλα προειδοποιητικά μηνύματα μέσω του 112.

Τονίζεται διαρκώς η ανάγκη να τηρηθούν οι οδηγίες των μηνυμάτων του 112 όσο διαρκούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούνται πιστά οι υποδείξεις των αρχών.

Έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένονται το βράδυ σε Μεσσηνία και Λακωνία, ενώ αύριο σε ανατολική Πελοπόννησο, Αργολίδα και Δυτική Κρήτη.

Ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλος, η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει αύριο το πρωί την Αττική χωρίς ωστόσο να διαφαίνεται ότι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Σύμφωνα με τα έως τώρα μετεωρολογικά δεδομένα η κακοκαιρία αύριο θα επηρεάσει κυρίως τα νότια προάστια και πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα από Πειραιά έως Σούνιο, στη Σαλαμίνα και την Αίγινα.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τη στεγαστική κρίση: «Με 6,5 δισ. θα μπορούσαν να κατασκευαστούν επτά φορές περισσότερα σπίτια»
Με σκληρή γλώσσα για τη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης, η ΕΛΑΣ αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί «εθνικής προτεραιότητας» στη στέγη και αντιπαραθέτει σχέδιο για μόνιμο απόθεμα προσιτής κατοικίας
Φωτογραφία: Eurokinissi 7