Πολιτική

Καλαμάτα: Σε δυο εκθέσεις στο Μέγαρο Χορού ο Παυλόπουλος

Την έκθεση με τα ζωγραφικά έργα Παπαλουκά και Θεοχαράκη και θέμα το Άγιο όρος, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο studio του Μεγάρου χορού Καλαμάτας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ.Παυλόπουλος ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του εικαστικού εργαστηρίου της ΦΑΡΙΣ Παναγιώτη Λαμπρινίδη και έγραψε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τις εντυπώσεις του στο βιβλίο της έκθεσης. ‘Όπως σχολίασε ο ίδιος, πίνακας του Παπαλουκά υπάρχει στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως αναφέρει το messinialive την ξενάγηση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και αρκετοί προσκεκλημένοι, προσωπικοί φίλοι του Προέδρου από τα παλιά και κυρίως αυτοδιοικητικοί αλλά και υποψήφιοι Δήμαρχοι στις επικείμενες εκλογές.

paulopoulos

Η έκθεση ζωγραφικών έργων παρουσιάζει πολλά έργα του δασκάλου Παπαλουκά και του μαθητή Θεοχαράκη με κοινή αφετηρία έμπνευσης το Άγιο όρος και θα λειτουργεί μέχρι και την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφτηκε την έκθεση με θέμα “Φάροι, φανοί, μνημεία μνήμες”, που πραγματοποιείται στην είσοδο του μεγάρου χορού Καλαμάτας από την υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και νοτίου Ιονίου, του Υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού με τη συνδρομή του Δήμου Καλαμάτας

Κατά την περιήγηση του προέδρου στην έκθεση ακούστηκαν κλάματα βρέφους από τα δίδυμα παιδιά του δημοσιογράφου Κώστα Γαζούλη με τον πρόεδρο να σπεύδει πάνω από το καρότσι να τα ηρεμήσει ως παππούς και ο ίδιος, χαρίζοντας μία όμορφη ανθρώπινη στιγμή!

Πηγή: messinialive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
94
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς