Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Καλούν τον Παύλο Πολάκη να φύγει από το κόμμα

Καλούν τον Παύλο Πολάκη να φύγει από το κόμμα

Το κλίμα δεν είναι καλό για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Ούτε στην κυβέρνηση, ούτε και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Το δείχνουν, εκτός από τις δηλώσεις κομματικών στελεχών και δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου.

Ο θόρυβος και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο δεν λένε να κοπάσουν. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Δεν τον χωράει το κόμμα». Σε αυτό περιγράφεται η αγανάκτηση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι με την ανάρτηση που έκανε για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, έδωσε στη ΝΔ την ευκαιρία να αντεπιτεθεί την ώρα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο!

Την Μεγάλη Τρίτη, Νίκος Φίλης, Στέλιος Κούλογλου και Γιάννης Μπαλάφας αποδοκίμασαν με δηλώσεις τους τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Και σήμερα, στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός αποδοκίμασε επίσης τις κινήσεις του αναπληρωτή υπουργού του.

Η Εφημερίδα των Συντακτών γράφει ότι στην κυριολεξία “βράζει” η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με πολλούς να λένε ότι ο κ. Πολάκης δεν είχε κανέναν λόγο να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. «Ήμασταν από πάνω χθες και ήρθε αυτή η ανάρτηση να τα ανατρέψει όλα», είπε στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Με άλλα λόγια, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον Παύλο Πολάκη όχι μόνο να φύγει από την κυβέρνηση αλλά και από το κόμμα για να τους διευκολύνει γιατί η επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις