Πολιτική

Καμίνης για Βενιζέλο: Δεν θα τον χαρακτηρίσω ποτέ βαρίδι

Τι είπε ο Γιώργος Καμίνης για την κόντρα που οδήγησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο εκτός ΚΙΝΑΛ.

Πολύ τιμητική χαρακτήρισε ο Γιώργος Καμίνης την πρόταση της Φώφης Γεννηματά να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Καμίνης σημείωσε ακόμη πως ταυτίζεται με το σκεπτικό της απόφασης, όπως το παρουσίασε η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, δηλαδή ότι η επιλογή του απευθύνεται στον κόσμο της κεντροαριστεράς που έφυγε από το ΚΙΝΑΛ.

Σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν σε πάνελ το καναλιού Open για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Καμίνης ανέφερε πώς δεν γνώριζε για τη συνάντησή του με την κ. Γεννηματά, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον κ. Βενιζέλο βαρίδι δήλωσε πως «δεν θα χαρακτηρίσω ποτέ τον κ. Βενιζέλο βαρίδι».

Αναφερόμενος τέλος στις επιδιώξεις τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ σχετικά με το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Καμίνης σημείωσε: «Η ΝΔ θέλει τις ψήφους μας, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον χώρο μας».

Δείτε τι είπε ο κ. Γιώργος Καμίνης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για τη Μέση Αναστολή – Κοινή επιστολή σε Μητσοτάκη και Τασούλα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς επιμένουν στη θεσμική ενημέρωση και στη χάραξη «εθνικής γραμμής», χωρίς να ζητήσουν κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Χαρίτσης και Φάμελλος
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον διευθυντή του ΠΟΥ στην Ευρώπη: «Άλματα προόδου στη δημόσια υγεία της Ελλάδας»
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν εκτενώς πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η χώρα μας για την προστασία της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων, ειδικά ως προς την έκθεσή τους σε βλαβερό περιεχόμενο στο διαδίκτυο
Κυριάκος Μητσοτάκης και Χανς Κλούγκε
Σωκράτης Φάμελλος: Η αποστολή δυνάμεων στην Κύπρο επιβεβαιώνει την ανάγκη για Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί δέσμευση ότι η Ελλάδα δεν θα εμπλακεί στον πόλεμο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «λειτουργεί ως ουρά των Τραμπ και Νετανιάχου»
Σωκράτης Φάμελλος