Πολιτική

Καμμένος: Δεκανίκι του Σαμαρά ο Μητσοτάκης

«Θλιβερό φερέφωνο του Σαμαρά» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας χθες (14.06.2018) ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πάνος Καμμένος, που "χτύπησε" μέσω twitter.

Ο υπουργός Άμυνας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15.06.2018) ξεκίνησε τις… αναρτήσεις στο twitter. Η πρώτη, χαρακτηριστική του τι πρόκειται να δούμε και να… ζήσουμε στη Βουλή μέχρι την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. «Πως περνούν τα χρόνια… Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεκανίκι του Σαμαρά. Η συνέχεια στη Βουλή», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Μαζί με το tweet, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέβασε κι ένα video. Έχει διάρκεια 12:50 λεπτών και τίτλο «Ο Σαμαράς και η προδοσία του 1993». Στο video υπάρχει δήλωση του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης Σαμαρά, Σίμου Κεδίκογλου. Ήταν Φεβρουάριος του 2013 όταν έλεγε πως το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ολοκλήρωσε το έργο της.

Ακολουθούν πλάνα από τον Σεπτέμβριο του 1993 και τα όσα έγιναν στη Βουλή μετά την παραίτηση του βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου αλλά και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως «ό,τι έκανα, το έκανα ακριβώς για να μη γίνω προδότης».

Καμμένος, χτύπημα Νο2

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα από τον Πάνο Καμμένο. Ακόμη ένα tweet, ακόμη ένα video. «Πως περνούν τα χρόνια2….Η συνέχεια στη Βουλή ….Για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι….», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μαζί με το tweet κι ένα video. Αυτό, έχει διάρκεια σχεδόν μιας ώρας. Και είναι ένα… ιστορικό των όσων έγιναν πριν από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331