Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Καμμένος: Δεκανίκι του Σαμαρά ο Μητσοτάκης

Καμμένος Μητσοτάκης
Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Θλιβερό φερέφωνο του Σαμαρά» χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας χθες (14.06.2018) ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πάνος Καμμένος, που “χτύπησε” μέσω twitter.

Ο υπουργός Άμυνας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (15.06.2018) ξεκίνησε τις… αναρτήσεις στο twitter. Η πρώτη, χαρακτηριστική του τι πρόκειται να δούμε και να… ζήσουμε στη Βουλή μέχρι την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία. «Πως περνούν τα χρόνια… Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεκανίκι του Σαμαρά. Η συνέχεια στη Βουλή», έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Μαζί με το tweet, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέβασε κι ένα video. Έχει διάρκεια 12:50 λεπτών και τίτλο «Ο Σαμαράς και η προδοσία του 1993». Στο video υπάρχει δήλωση του πρώην υπουργού επί κυβέρνησης Σαμαρά, Σίμου Κεδίκογλου. Ήταν Φεβρουάριος του 2013 όταν έλεγε πως το 1993 η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ολοκλήρωσε το έργο της.

Ακολουθούν πλάνα από τον Σεπτέμβριο του 1993 και τα όσα έγιναν στη Βουλή μετά την παραίτηση του βουλευτή Άκη Γεροντόπουλου αλλά και η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως «ό,τι έκανα, το έκανα ακριβώς για να μη γίνω προδότης».

Καμμένος, χτύπημα Νο2

Λίγα λεπτά μετά, ήρθε και το δεύτερο χτύπημα από τον Πάνο Καμμένο. Ακόμη ένα tweet, ακόμη ένα video. «Πως περνούν τα χρόνια2….Η συνέχεια στη Βουλή ….Για να θυμηθούμε οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νέοι….», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μαζί με το tweet κι ένα video. Αυτό, έχει διάρκεια σχεδόν μιας ώρας. Και είναι ένα… ιστορικό των όσων έγιναν πριν από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις