Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Καμμένος: Διαρροές από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι προς τη ΝΔ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό μετά την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος εκτίμησε ότι θα υπάρχξουν άτομα από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που θα αναζητήσουν στέγη στη Νέα Δημοκρατία, όμως εκτίμησε πως θα υπάρξουν και διαρροές από τη Νέα Δημοκρατία, κυρίως εκείνων που αντιδρούν στον νεοφιλελευθερισμό και την έλληψη κοινωνικής πολιτικής, όπως είπε.

Τώρα πια μας χωρίζουν πολλά από τη Νέα Δημοκρατία, είπε ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για επικράτηση νεοφιλελεύθερων και ακροδεξιών πολιτικών στη Νέα Δημοκρατία. Οι εθνομηδενιστηκές πολιτικές στις οποίες πιστεύει Το Ποτάμι, λέει ο Πάνος Καμμένος πλέον εκπροσωπούνται στη Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ο υπουργός Άμυνας ψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Αυτά όλα πράγματι αλλάζουν τον πολιτικό χάρτη. Θεωρώ, είπε ο κ. Καμμένος ότι ο κύριος Σαμαράς με τον κύριο Βενιζέλο είχανε αρχίσει τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού κόμματος. Αυτή τη στιγμή θα προσπαθήσουν να βρουν στέγη στον κύριο Μητσοτάκη και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ και κάποιοι από το Ποτάμι. Αυτό όμως σημαίνει, ότι θα αποχωρήσουν και κάποιοι που δεν ανέχονται τον νεοφιλελευθερισμό και τις πολιτικές χωρίς κοινωνική ευαισθησία, εκτίμησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε