Πολιτική

Καμμένος: Εάν ο Τσίπρας κρατήσει τα πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, δεν θα ξαναπεράσει νομοσχέδιο

"Βόμβες" εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, στραμμένες προς τα πρώην στελέχη του που παραμένουν στην κυβέρνηση αλλά και προς τον Αλέξη Τσίπρα. Την ίδια ώρα άφησε υπαινιγμούς για χρηματισμό Κοτζιά από τον Σόρος, για τη συμφωνία των Πρεσπών!

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως εάν ο Αλέξης Τσίπρας κρατήσει τους υπουργούς και υφυπουργούς των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, τότε “δεν θα μπορέσει να ξαναπεράσει νομοσχέδιο.”

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση σε Κουντουρά, Κόκκαλη και Κουίκ. Ανέφερε πως Κουντουρά και Κόκκαλης είχαν συμφωνήσει μαζί του για τη στάση που θα κρατήσουν απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο ξαφνικά άλλαξαν στάση και τάχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για τον Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως παρ’ ότι τον έκανε δύο φορές υπουργό, εκείνος χρησιμοποιήσει αυτές τις θέσεις για να τον “χτυπήσει” και να του γυρίσει την πλάτη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος τόνισε για μια ακόμα φορά πως το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών που έφτασε στην Βουλή έχει αλλοιωθεί και δεν είναι το ίδιο με αυτό που συμφώνησαν αρχικά Τσίπρας – Ζάεφ.

Για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη τόνισε πως την έκανε υπουργό παρ’ ότι δύο φορές απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, αλλά παρ’ όλα αυτά τον πρόδωσε για να κρατήσει την καρέκλα της.

Υπαινιγμοί για Κοτζιά

Σχετικά με τον Νίκο Κοτζιά, ο Πάνος Καμμένος αναρωτήθηκε πως μπορεί το “Πράττω” και βρίσκει έσοδα και κάνει εκδηλώσεις σε όλη την χώρα. Σημείωσε επίσης πως ο Σόρος δίνει χρήματα σε διάφορους πολιτικούς για τους σκοπούς του, αφήνοντας έτσι υπαινιγμούς για χρηματισμό του Νίκου Κοτζιά προκειμένου να περάσει τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ανέφερε επίσης πως σύμφωνα με καταγγελίες, κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών δόθηκαν σε Σκοπιανά μέσα.

Δείτε όλα όσα είπε στην συνέντευξή του ο αρχηγός των ΑΝΕΛ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχω τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα και θα ήθελα να την επισκεφτώ
Κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων από τον νέο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζήτησε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ντόναλντ Τραμπ 24
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
31