Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμμένος για Μπακογιάννη: «Κότα χωρίς ζουμί, πάλι την κοπάνησε από το δικαστήριο»

Καμμένος για Μπακογιάννη: «Κότα χωρίς ζουμί, πάλι την κοπάνησε από το δικαστήριο»
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πάνος Καμμένος – Ντόρα Μπακογιάννη, μια βεντέτα που κρατάει καιρό. Και συνεχίζεται με αναφορές σε κότες και… κοτόσουπες.

Η αρχή έγινε όταν ο Πάνος Καμμένος, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, μίλησε για τη Ντόρα Μπακογιάννη, συνδέοντάς την με τον Νίκο Κοτζιά, τον Τζορτζ Σόρος και το θέμα με τις βίζες.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ρωτήθηκε για την ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη που σχολιάζοντας το γεγονός πως ο Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει να μην αρθεί η ασυλία του ώστε να πάνε οι δυο τους στα δικαστήρια να λύσουν τις διαφορές τους, τον είχε αποκαλέσει «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη».

«Η γριά κότα έχει το ζουμί και η κα Μπακογιάννη είναι και κότα και χωρίς ζουμί», σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Και πρόσθεσε ότι την περιμένει στο δικαστήριο.

Λίγα λεπτά μετά, «χτύπησε» και με tweet, ιδιαιτέρως ειρωνικό. Σχολίασε την απουσία της Ντόρας Μπακογιάννη από το δικαστήριο με τις φράσεις «Ντόρα που είσαι; Δικάζουμε και φτιάχνεις κοτόσουπα; Πάλι την κοπάνησες σαν κότα από το δικαστήριο».

Και κατέληξε: «Αυτό που σου λένε «η γριά κότα έχει το ζουμί» εγώ δεν το δέχομαι…».

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε τη βεντέτα με ένα δεύτερο tweet. Κι αυτή τη φορά με αναφορές στο δύσμοιρο πτηνό… Έγραψε: “Ντόρα ποιος είναι η κότα; Άσε που δεν τόλμησες να έλθεις στο δικαστήριο έστειλες μάρτυρα τον διορισμένο διοικητή ’89 της Κτηματικής τράπεζας του σκανδάλου Ζορμπάς. Αφού σου είπα τα αρχεία του Στρ. Γρυλάκη εγώ τα έχω…εκτίθεσαι….“.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις