Πολιτική

Καμμένος για Σαμαρά: Τολμά να μιλά για νέες θέσεις εργασίας

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις αναφορές στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης.

«Ο «οραματιστής» πρωθυπουργός αφού πέρασε τον τελευταίο κάβο τον Οκτώβριο του 2012, αφού απογειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, αφού ανακάλυψε success story τον Ιούνιο του 2013, αφού έτρεξε στο ράλι της οικονομίας τον Αύγουστο του 2014 και ενώ οι άνεργοι αυξάνονται χωρίς προοπτική, τολμά να μιλά για τη δημιουργία εκατοντάδων χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας», δήλωσε ο κ.Καμμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμμένος: “Ο Σαμαράς είναι πρωθυπουργός των τραπεζών”

Σφοδρή επίθεση Καμμένου στην κυβέρνηση για το πολυνομοσχέδιο

Καμμένος: “Γιούνκερ και κυβέρνηση πάλεψαν, όχι όμως για τους απλούς πολίτες”

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ενημέρωσαν τον Π. Καμμένο για τα προβλήματά τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης 1
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
43