Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Καμμένος: Η σημερινή ΝΔ να μην πιάνει στο στόμα της τον Καραμανλή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνεχίζεται η μάχη σχετικά με την… πολιτική κληρονομιά, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, μεταξύ Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Νέας Δημοκρατίας.

Τη σχετική αντιπαράθεση, φαίνεται να πυροδοτεί εκ νέου, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Αληθινές Ειδήσεις” και κληθείς να σχολιάσει την όξυνση των επιθέσεών στο πρόσωπό του από τη ΝΔ, με το σκεπτικό ότι “δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως καραμανλικός ο Καμμένος”, τονίζει χαρακτηριστικά: “το μενού της ΝΔ το έχει αλλάξει ο κ. Σαμαράς, οι υβριστές του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης έχουν γίνει πρωτοκλασάτα στελέχη, ενώ οι νεοφιλελεύθεροι Ξαφά και Σκυλακάκης που δεν περνούσαν ούτε απέξω από την πόρτα του Καραμανλή έχουν γίνει κύρια στελέχη του κομματος”.

“Κανείς δεν δικαιούται από τη σημερινή ΝΔ να πιάνει στο στόμα του τον Καραμανλή” τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. Παράλληλα αποδίδει τις επιθέσεις στο πρόσωπό του εκ μέρους της Ντόρας Μπακογιάννη “στον φόβο της για την έρευνα της υπόθεσης της Siemens”, προσθέτοντας ότι η κ. Μπακογιάννη θα πρέπει να απολογείται στον ελληνικό λαό και να εξηγήσει γιατί ασκεί εσωτερική αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε