Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

 Καμμένος: «Κουλή» η δήλωση του Κούλογλου – Πολιτικός χαφιές ο Παπαδημούλης

Δημήτρης Καμμένος

Λάβρος ήταν και πάλι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι ευρωβουλευτές, Δημήτρης Παπαδημούλης και Στέλιος Κούλογλου. Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε για ακόμα μια φορά “χαφιέ” τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ενώ αναφερόμενος σε όσα είπε ο Στέλιος Κούλογλου σε τηλεοπτική συνέντευξη χαρακτήρισε “κουλή” την δήλωσή του.

Ο Στέλιος Κούλογλου είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το καλοκαίρι που θα τελειώσει το Μνημόνιο θα τελειώσει και αυτός ο πολιτικός γάμος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος είπε: «Κούλογλου ήταν η άποψη. Κουλο – γλου, το λέει και το όνομά του. Ήταν “κουλή”. Τι σημαίνει δηλαδή; Άρα ο κ. Κούλογλου μας λέει τον Σεπτέμβρη να κάνουμε εκλογές. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη η δήλωση του κ. Κούλογλου. Πέντε χρόνια τον τίμησε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην Ευρώπη. Να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην ευρωβουλή. Η γνώμη του ποια είναι δηλαδή; Να κάνουμε εκλογές; Ο Κούλογλου λέει να πάμε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη. Αυτό λέει. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και πρέπει ο πρωθυπουργός να του τραβήξει το αυτί. Ο πρωθυπουργός μας να τον πάρει ένα τηλέφωνο. Δεν λέω για τον χαφιέ τον Παπαδημούλη, γιατί αυτός λέει χειρότερα. Αλλά να τον πιάσει από το αυτί και να του πει: “τι λες ρε φίλε; Εκλογές έχουμε το 2019”.

Ο κ. Καμμένος μίλησε και για το περιστατικό που έγινε τα ξημερώματα στην Κηφισιά με τον πολίτη που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά ληστές – εισβολείς μέσα στο σπίτι του. Ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν συμφωνεί με το σκεπτικό Τόσκα που περιγράφεται και στις οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες σε περίπτωση τέτοιου περιστατικού. Μεταξύ άλλων η ΕΛ.ΑΣ. έχει συστήσει στους πολίτες σε περίπτωση εισβολής ληστών να κάνουν ότι κοιμούνται.

«Όχι δεν συμφωνώ με το σκεπτικό Τόσκα, γιατί είναι ένα σκεπτικό κατευνασμού σε ζώα που μπαίνουν στο σπίτι σου να σκοτώσουν. Δεν σκέφτηκαν. Είναι αδίστακτοι. Δεν δίστασαν δεύτερη στιγμή να πυροβολήσουν πισώπλατα τον άνθρωπο που άοπλος προσπάθησε να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Η τακτική το “πέστε και κοιμηθείτε” ή “πάρτε ένα χάπι” όταν μπουν στο σπίτι σας είναι λάθος. Πες ότι έρχεται ο Ερντογάν και μας την πέφτει θα πούμε παιδιά καθήστε λίγο να κοιμηθούμε να το φχαριστηθείτε;» Πρότεινε στους δήμους και τις περιφέρειες να κάνουν δωρεάν μαθήματα αυτοάμυνας σε όλους τους δημότες.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραπάνω σκληρή απ’ όσο έπρεπε την απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στις δηλώσεις Ερντογάν ο οποίος συνέδεσε ξεκάθαρα τους 8 Τούρκους αξιωματικούς με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς. «Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί γιατί μετά θα ανταπαντήσει και οι χαρακτηρισμοί στο επίπεδο αρχηγών κρατών όταν έχεις να κάνεις με έναν απρόβλεπτο τύπο όπως είναι ο Ερντογάν και είναι σε προεκλογική περίοδο». Αναφέρθηκε και πάλι στις δηλώσεις του συναδέλφου του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη λέγοντας ότι πρόκειται περί πολιτικής γκάφας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις