Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Καμμένος: Ψευδές ότι μίλησα για τα 50 εκατ. του Σόρος στο υπουργικό!

Κοτζιάς

Με ένα οργισμένο tweet αντέδρασε ο Πάνος Καμμένος τόσο στις αναφορές του Νίκου Κοτζιά για τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στο υπουργικό όσο και για όσους σχολίασαν την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πάνος Καμμένος διαψεύδει τον Νίκο Κοτζιά και συντηρεί την κόντρα τους, που μετά το υπουργικό της περασμένης Τρίτης οδήγησε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στην έξοδο από την κυβέρνηση.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρεται στα… “ορφανά του Σημίτη”, που “μέσα στην παραζάλη από την προφυλάκιση Παπαντωνίου” έχουν επιδοθεί, όπως λέει, σε “επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου”. Τις τελευταίες 48 ώρες, τονίζει ο υπουργός Άμυνας, “αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ. € του Σόρος στην κυβέρνηση”.

Διαψεύδοντας τον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Καμμένος τονίζει πως η αναφορά στον Τζορτζ Σόρος είναι ψευδής και επικαλείται όσους ήταν παρόντες αλλά και τα πρακτικά του υπουργικού!

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες», αναφέρει στο tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Τι είχε πει ο Νίκος Κοτζιάς

Την Τρίτη που πέρασε, σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV, ο Νίκος Κοτζιάς είχε πει: «(…) Κλείνοντας ο πρωθυπουργός, χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα, ο κ. Τσίπρας διεκόπη από τον υπ. Άμυνας ο οποίος άρχισε να εξαπολύει έναν οχετό λάσπης, ό,τι οχετό έχει πει μέσω διαρροών. Δεν είπε μόνο για μυστικά κονδύλια. Είπε ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους. Ουδείς απάντησε, πλην εμού. Κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός. Και εγώ είπα τότε, ότι σε μια κυβέρνηση που ανέχεται να παραβιάζεται η πολιτική της και η παραβίαση να καλύπτεται από ένα τόνο λάσπης δεν μπορώ να συμμετέχω».

Στήριξη από τον Χρήστο Σπίρτζη

Άλλη… άποψη για όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, φαίνεται πως έχει ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος στήριξε τον Πάνο Καμμένο. «Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας την Πέμπτη (25.10.2018) στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6.

«Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Ο Νίκος Κοτζιάς είναι ένας πνευματικός άνθρωπος, τον αγαπάμε. Δεν θα με βάλετε σε αυτή τη διένεξη. Τον αγαπάω, τον σέβομαι. Δεν έχω ακούσει εγώ τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα. Υπήρχε πολιτική διαφωνία και υπάρχει με τους ΑΝΕΛ σε σχέση με την ΠΓΔΜ. Εμείς είμαστε περήφανοι για τη συμφωνία», τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις