Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καμμένος σε Μητσοτάκη: “Σας περιμένω να σας εξευτελίσω”

Καμμένος
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το… επιθετικό tweet και όσα είπε ο υπουργός Άμυνας στη Βουλή.

Η συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα στην Βουλή ήταν η… αιτία. Η αφορμή, ήταν για μια ακόμη φορά η πολιτική αντιπαράθεση. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ωστόσο ο Πάνος Καμμένος δεν πήγε… πίσω. Αμέσως μετά την ομιλία του, ο υπουργός Άμυνας απευθύνθηκε -μέσω Twitter- στον αρχηγό της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν με μια αναφορά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον Πάνο Καμμένο: «Καταδικάστηκε για την προτροπή του να λιντσάρουν στην Χαλκιδική ένα πολίτη. Αυτά είναι τα ήθη που κομίσατε. Την Πέμπτη θα τα πούμε και για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου. Δεν θα είναι ευχάριστη η θέση του ούτε η δική σας που εξακολουθείτε να τον στηρίζετε», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην επερχόμενη συζήτηση στη Βουλή μετά την ερώτηση που έχει καταθέσει η ΝΔ για την πώληση βλημάτων στης Σαουδική Αραβία. Μια συζήτηση η οποία όπως “προειδοποίησε” ο Κυριάκος Μητσοτάκης “θα είναι δύσκολη για τον υπουργό Άμυνας”.

Ο Πάνος Καμμένος απάντησε με ένα οργισμένο tweet. Στο οποίο ανέφερε: “Θα σας περιμένω στη Βουλή την Πέμπτη κ Μητσοτάκη να σας εξευτελίσω μια ακόμη φορά το δικό μου σπίτι είναι καθαρό το δικό σας είναι έδρα οφσόρ“.

Δείτε το tweet

Τι είπε ο Καμμένος στην Βουλή

“Ο κύριος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μετατρέψει την ΝΔ σε βραχίονα μιας εκδοτικής συμμορίας”. Αυτό είπε νωρίτερα σε παρέμβασή του στη συζήτηση στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας αναρωτήθηκε αν ο κ. Μητσοτάκης και η «εκδοτική συμμορία» είναι τόσο δεμένοι ώστε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να “αναπαράγει ψευδείς ειδήσεις στη Βουλή”.

“Το δικό μου σπίτι είναι καθαρό, δεν έχει διεύθυνση off shore εταιρειών, ούτε κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν”, είπε ο κ. Καμμένος. Καλώντας τον Κ. Μητσοτάκη “να μαζευτεί” και να προσέλθει στην Βουλή την Πέμπτη. Καλώντας τον επίσης να ρωτήσει ότι θέλει και να πάρει τις απαντήσεις με στοιχεία.

Και “όχι να κρύβεται πίσω από 7 εφημερίδες και δύο ραδιόφωνα”. Που “έκαναν πρώτη είδηση μια διακρατική συμφωνία που δεν έχει γίνει, δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ, ενώ αν δεν γίνει θα είναι εις βάρος του ελληνικού δημοσίου”.

Είπε ακόμα ότι περιμένει να έλθουν την Πέμπτη στην Βουλή με στοιχεία “όσοι βγάζουν πολιτικό μεροκάματο” και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Καμμένος: “Η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα”

“Να πετάνε την μπάλα στη εξέδρα και εγώ να γίνω το εξιλαστήριο θύμα, να το ξεχάσουν”. Αυτό υπογράμμισε ακόμη, καλώντας τους να ζητήσουν συγγνώμη για τον “βρώμικο πόλεμο” – όπως είπε – που έχουν εξαπολύσει εναντίον του.

“Είμαι σε αυτήν την αίθουσα 26 χρόνια. 11 φορές εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό. Η πλάτη μου αντέχει χτυπήματα, αντέχω μέχρι να τους τσακίσω” τόνισε ακόμη ο κ. Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την εισβολή του “Ρουβίκωνα” στον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ. Μάλιστα, χαρακτήρισε πολύ σοβαρό θέμα την εν λόγω ενέργεια, προσθέτοντας ότι “δεν έπρεπε να μπει (η ομάδα) ούτε και να βγει”.

Καμμένος

Πρόσθεσε ότι θα καλέσει σε αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, διευκρινίζοντας ότι η στρατιωτική αστυνομία δεν έχει δικαιοδοσία να προβεί σε συλλήψεις πολιτών εντός στρατιωτικών χώρων.

“Είναι απαράδεκτο φαινόμενο η εισβολή ομάδων (σε στρατόπεδο)” είπε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας, ακόμα ότι “κάποιος ήταν ειδοποιημένος στον 3ο όροφο του ΥΠΕΘΑ και από την πρώτη στιγμή “τράβαγε” βίντεο και φωτογραφίες, θα βρούμε τι έγινε και θα πάρουμε μέτρα να μην ξαναγίνει”.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Eurokinissi

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις