Καμμένος σε Τουρκία: Ανοχή τέλος – Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά
Σκληρή προειδοποίηση προς την Τουρκία από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο. “Ανοχή τέλος” είπε ο κ. Καμμένος μετά τις συναντήσεις με τον Αμερικανό ομόλογό του και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ. Αυστηρή απάντηση και στον σύμβουλο ερντογάν.
Οι «πράσινοι» συνδικαλιστές θα θυμίζουν την περίφημη ταινία «Κράμερ εναντίον Κράμερ», αφού θα κατέβει και ο Γιάννης Μπουλέρος με το δικό του ανεξάρτητο «Ενωτικό Ψηφοδέλτιο»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας τονίζει πως μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να κρίνουν τη συνδικαλιστική του πορεία, χαρακτηρίζοντας την ΠΑΣΚΕ «αυτόνομη και ακηδεμόνευτη»