Καμμένος σε Τουρκία: Ανοχή τέλος – Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά
Σκληρή προειδοποίηση προς την Τουρκία από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο. “Ανοχή τέλος” είπε ο κ. Καμμένος μετά τις συναντήσεις με τον Αμερικανό ομόλογό του και τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ. Αυστηρή απάντηση και στον σύμβουλο ερντογάν.
«Επέλεξε να δώσει μια συνέντευξη 20λεπτης διάρκειας χωρίς να κάνει ούτε μια αναφορά στο έργο και τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αρθρώσει ούτε μια γραμμή κριτικής στην κυβέρνηση της ΝΔ»
«Στη μακρά και σημαντική διαδρομή του, ο Αναστάσιος Γκόνης εργάστηκε με αφοσίωση στον τομέα της Δικαιοσύνης, αφήνοντας πίσω του πλούσιο συγγραφικό και επιστημονικό έργο»
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε ευθέως το ενδεχόμενο παράτασης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή με επιπτώσεις τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική οικονομία, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει «να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα»