Πολιτική

Ο Π. Καμμένος θα τιμήσει στρατιωτικό που βρήκε 3.000 ευρώ και τα παρέδωσε

Τον στρατιωτικό που βρήκε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό έξω από τράπεζα στην Ξάνθη και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην Αστυνομία, θα τιμήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ειδική τελετή στο υπουργείο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για τον ΕΠΟΠ Λοχία Πεζικού, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος χθες, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, βρήκε έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό 40 Εκκλησιών στην Ξάνθη, το ποσό των 3.000 ευρώ και άμεσα πήγε στην αστυνομική διεύθυνση και παρέδωσε τα χρήματα.

Ο ίδιος, μάλιστα, αρνήθηκε να πάρει και το ποσό που δικαιούται να λάβει κατά το νόμο. Κάτοχος των χρημάτων ήταν ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων της περιοχής και το ποσό προέρχονταν από τις εισπράξεις της επιχείρησής του.

Όπως τονίζει ο τοπικός Τύπος, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικος στην Ξάνθη βρίσκει ένα ιδιαίτερα σεβαστό χρηματικό ποσό και παρά την οικονομική δυσπραγία που ταλανίζει το σύνολο της κοινωνίας , επιλέγει να το παραδώσει στις Αρχές από το να το κρατήσει.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συγχαίρει τον στρατιωτικό για την ενέργεια του η οποία, εκτός από τον ίδιο, τιμά ολόκληρο το στράτευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Σιακαντάρης: Η βελόνα του ΠΑΣΟΚ έχει κολλήσει και όχι λόγω του Ανδρουλάκη – Δέχομαι προσωπικές επιθέσεις γι’ αυτά που λέω από το 2010
«Δέχομαι το 2026 προσωπικές επιθέσεις για απόψεις που έχω εκφράσει από τις αρχές της δεκαετίας του 2010» γράφει στην ανάρτησή του
Γιώργος Σιακαντάρης 8
Μαρία Καρυστιανού: Αν νομοθετηθεί ο όρος γυναικοκτονία θα είναι σαν να λέω ότι η γυναίκα ανήκει στις ευάλωτες ομάδες
«Ο όρος γυναικοκτονία τονίζει τη διάκριση μεταξύ των γυναικών και των ανδρών. Τοποθετεί τη γυναίκα στις ευάλωτες ομάδες, Δεν πιστεύω ότι η γυναίκα είναι αδύναμο φύλο», υποστήριξε η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία»
Μαρία Καρυστιανού
29
Μπαράζ περιοδειών κορυφαίων υπουργών και στελεχών της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα – «Εξόρμηση» για τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους
Τα «αναχώματα» στην Πελοπόννησο λόγω Σαμαρά, το τεστ του πρωθυπουργού για το ποιοι υπουργοί «ιδρώνουν τη φανέλα» και τα «γαλάζια» φροντιστήρια
Κυριάκος Μητσοτάκης 63
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 6