Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

«Καμπανάκι» κυβέρνησης σε Βαρβιτσιώτη: «Όλοι αξιολογούνται διαρκώς!»

«Καμπανάκι» κυβέρνησης σε Βαρβιτσιώτη: «Όλοι αξιολογούνται διαρκώς!»

«Καμπανάκι» στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη «χτυπά» η κυβέρνηση στον απόηχο των δηλώσεων του για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, οι οποίες έχουν προκαλέσει πολιτικό σάλο. «Όλοι αξιολογούνται διαρκώς», είναι το μήνυμα που εξέπεμψε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης (07.09.23).

«Αυτή τη στιγμή την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, όλους μας μας απασχολεί η διαχείριση αυτού του πρωτοφανούς φαινομένου- ο ίδιος επανόρθωσε με νέα δήλωση του – όλοι αξιολογούνται διαρκώς», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. 

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έστειλε αυστηρό μήνυμα για τον θάνατο του Αντώνη πως «όσοι ευθύνονται, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά».

«Την Τρίτη το βράδυ γίναμε μάρτυρες μιας φρικαλέας, απάνθρωπης συμπεριφοράς, μιας εγκληματικής ενέργειας που οδήγησε στο θάνατο έναν νέο άνθρωπο. Τον Αντώνη. Είναι ακόμα και σήμερα αδύνατον, έχοντας δει τόσες φορές τις εικόνες αυτές να πιστέψουμε ότι συνέβη όντως κάτι τέτοιο. Είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς και γεμίζουν οργή τον καθένα μας», δήλωσε ο ίδιος. .

Και συνέχισε: «Εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη μας στην οικογένεια του Αντώνη.

Τα τέσσερα μέλη του πληρώματος συνελήφθησαν άμεσα από την ΕΛΑΣ και έχουν λάβει προθεσμία να απολογηθούν. Όσοι ευθύνονται πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Η απόδοση ευθυνών δεν θα σταματήσει στο επίπεδο της ποινικής ευθύνης. Θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν και θα ελεγχθούν σε όλα τα επίπεδα όσοι είχαν ή θα έπρεπε να έχουν εμπλοκή για τυχόν πράξεις ή παραλείψεις τους».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις