Πολιτική

“Καμπανάκι” Παπανδρέου γιά αρρυθμίες

"Έγιναν λάθη και δεν θέλω να επαναληφθούν". Αυτό διαμήνυσε ο...

 

πρωθυπουργός σε σύσκεψη που έγινε χθες το βράδυ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ.Παπανδρέου φέρεται ενοχλημένος με την εικόνα που παρουσίασε η κυβέρνηση στο θέμα των stage, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Αναφορικά με το θέμα των stage και των συμβασιούχων στο Δημόσιο, ζήτησε κατά πληροφορίες από τον Υπουργό Εσωτερικών, να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες οι ρυθμίσεις γιά την αναμόρφωση του ΑΣΕΠ -που θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα- ώστε “να ξεπεραστούν οι αμφιβολίες που έχουν γεννηθεί στους πολίτες για την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων”.
Ο πρωθυπουργός ζήτησε επίσης από τους υπουργούς να αποφεύγουν τις δηλώσεις όταν δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο να πουν, ενώ τόνισε ότι θα εποπτεύσει ο ίδιος το πώς θα οργανωθεί η δημόσια συζήτηση στο θέμα των προσλήψεων στο Δημόσιο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με τον Χαφτάρ στη Βεγγάζη: Με τη Λιβύη μας συνδέει η προσήλωση στο διεθνές δίκαιο
Η Ελλάδα δείχνει τον δρόμο των διαπραγματεύσεων για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών και στέλνει μήνυμα αποτροπής δημιουργίας νέου δρόμου για τις μεταναστευτικές ροές από την Αφρική προς την Ευρώπη
Γιώργος Γεραπετρίτης - Χαλίφα Χαφτάρ
8
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας – Δεν διορθώσαμε εγκαίρως τα κακώς κείμενα
«Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες κρίσεις, αλλά δεν παρεκκλίναμε από τον βασικό μας στόχο: να γίνει η Ελλάδα πιο ισχυρή» γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του επισημαίνοντας πως «θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο 26