Πολιτική

Κάποιοι μας δουλεύουν ψιλό γαζί…

Κάποιοι μας δουλεύουν. Και μάλιστα ψιλό γαζί. Ο Μοσκοβισί και ο Γιούνκερ τάσσονται υπέρ των βέλτιστων ευρωπαϊκών πρακτικών στα εργασιακά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντράγκι και ο Ρέγκλινγκ, όπως και οι δύο προηγούμενοι θέλουν το γρήγορο κλείσιμο της αξιολόγησης.

Την ίδια ώρα οι εκπρόσωποί τους στο κουαρτέτο, άλλα κάνουν, λες και είναι ανεξάρτητοι και δεν εφαρμόζουν τις εντολές των προϊσταμένων τους.

Και η Ελληνίδα υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου στο συμβούλιο υπουργών Εργασίας εξανέστη και τόνισε ότι “οι ευρωπαϊκοί θεσμοί αντιστέκονται στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων”.

Κι ύστερα, οι καθώς πρέπει Ευρωπαίοι ψάχνονται δήθεν γιατί ανεβαίνουν τα λαϊκίστικα κινήματα και τα αντιευρωπαϊκά αισθήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα