Πολιτική

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Η ΔΕΗ δεν θα πωληθεί – Το Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους!

Την βεβαιότητα ότι η ΔΕΗ δεν πρόκειται να πωληθεί παρά τα όσα έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές εξέφρασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Θα το δείτε ότι η ΔΕΗ δεν θα πωληθεί», είπε ο κ. Καραγιαννίδης. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και τα όσα έχουν λεχθεί από βουλευτές του κόμματός του αρχικά ο κ. Καραγιαννίδης, είπε: «Μην με βάζετε σε αυτή την συζήτηση», αλλά πρόσθεσε: «Πάντως το Αγιο Φως αρχγός Κράτους δεν είναι!»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε έναν αβέβαιο κόσμο η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα με συμμαχίες και με σχέδιο, προτεραιότητά μας το κόστος ζωής
«Με την Τουρκία, είναι αναγκαίο να έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, όμως ο ουσιαστικός διάλογος όμως δεν μπορεί να συνυπάρχει με μονομερείς ενέργειες που παραβιάζουν τη διεθνή νομιμότητα»
Κυριάκος Μητσοτάκης 112
Η επόμενη μέρα στην ΕΛΑΣ: Από την οργανωτική συγκρότηση στην «πολιτική κατάληψη» της περιφέρειας
Το επιτελείο Τσίπρα περνά από τη φάση της ίδρυσης στη φάση της εξάπλωσης - Το στοίχημα των 59 περιφερειών, οι περιοδείες και η προσπάθεια να αποκτήσει το νέο κόμμα πραγματικές ρίζες στην κοινωνία
Αλέξης Τσίπρας 16