Πολιτική

Καραγκούνης για Κωνσταντοπούλου: Είναι μία ωρολογιακή βόμβα

Για μία ωρολογιακή βόμβα, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να εξουδετερώσει, κάνει λόγο ο Κώστας Καραγκούνης αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη νέα πρόεδρο της Βουλής σχετικά με τις τελευταίες της δηλώσεις.

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις της κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι «οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένες να βαπτίσουν το κρέας ψάρι», ο κ. Καραγκούνης δήλωσε ότι «η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε κάτι το οποίο είναι σωστό, ότι η συγκυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι, δηλαδή, την επέκταση του μνημονίου την παρουσιάζουν σαν κατάργηση του μνημονίου. Και έτσι δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε, αυτό το έχουμε πει εμείς πρώτοι, χώρια που το έχει πει ο κ. Γλέζος και πολλοί άλλοι δικοί τους».

Και σχολίασε ότι «ταυτόχρονα, η κυρία Κωνσταντοπούλου επιμένει να καθιστά τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστικό παράγοντα στο Κοινοβούλιο. Έτσι δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα, όχι πια στο ΣΥΡΙΖΑ μόνο, αλλά και στην Ελληνική Δημοκρατία».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποχρέωση, όχι μόνο να ξεκαθαρίσει τα ψέματά του, αλλά και να εξουδετερώσει την ωρολογιακή βόμβα που έχει μέσα του», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ευρωπαϊκό μοντέλο και στις διατακτικές σίτισης, ζητά το ΠΑΣΟΚ
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι η μηνιαία παροχή σίτισης στην Ευρώπη αντιστοιχεί μεσοσταθμικά στο 20% του κατώτατου μισθού, ενώ στην Ελλάδα περιορίζεται στο 12%-13%, κατατάσσοντας τη χώρα στην τελευταία θέση
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Νέο επεισόδιο στην κόντρα Λατινοπούλου - Παϊτέρη: Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής θυμήθηκε την ερώτηση του στον Τσακνή «αν είναι γύφτος»
Η κόντρα που ξεκίνησε από τηλεοπτικό πάνελ μεταφέρεται στα social media, με την πρόεδρο της Φωνής Λογικής να ανασύρει παλαιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή
Παϊτέρης και Λατινοπούλου 5
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Οι τιμές της βενζίνης και του ντίζελ έχουν ήδη υποχωρήσει, παρακολουθούμε στενά την αγορά»
Ο πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ελληνικής συμμετοχής σε διεθνή αποστολή για τα Στενά του Ορμούζ και αποκάλυψε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουκρανία για drones
Κυριάκος Μητσοτάκης 85