Πολιτική

Διαπραγματεύσεις – Καραγκούνης: “Εθνική συνεννόηση επίσημα και όχι με ανώνυμες διαρροές”

Να σταματήσει το παιχνίδι των διαρροών ζητά από την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης με δήλωσή του στην οποία σημειώνει ότι η Εθνική συνεννόηση γίνεται επίσημα και υπεύθυνα. Επίσημα σημαίνει όχι με ανώνυμες διαρροές".

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Καραγκούνης πιο συγκριμένα σχολιάζοντας την πορεία των διαπαραγματεύσεων υποστηρίζει ότι “η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει. Η διαπραγμάτευση και η τελική συμφωνία είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης”

“Το κοινό ανακοινωθέν των πολιτικών αρχηγών το επιβεβαιώνει Η Νέα Δημοκρατία περιμένει αυτή τη συμφωνία γιατί μέχρι τώρα είδαμε πολλές φορές την καλλιεργούμενη αισιοδοξία να την διαδέχεται η απογοήτευση” συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ επεσήμανε ότι “η Εθνική συνεννόηση γίνεται επίσημα και υπεύθυνα. Επίσημα σημαίνει όχι με ανώνυμες διαρροές. Και υπεύθυνα σημαίνει χωρίς ασυνάρτητους υπαινιγμούς και κακοήθειες, όπως αυτές που συνηθίζει ο αμετροεπής κυβερνητικός εταίρος”

“Εάν ο Πρωθυπουργός θέλει ειλικρινά τη συνεννόηση, οφείλει να μαζέψει όσους εξακολουθούν να την τορπιλίζουν. Και αν θέλει τη συμφωνία – το οποίο το ευχόμαστε – πρέπει να μαζέψει τους υπουργούς του, που ανοικτά την αποκηρύσσουν” υπογράμμισε κλείνοντας τη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου: Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Η τρυφερή ανάρτηση με τον γιο της
Ως νέα μητέρα έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει στην πράξη και από πρώτο χέρι το αποτέλεσμα πολιτικών και μέτρων που σχετίζονται με το χαρτοφυλάκιό της
Δόμνα Μιχαηλίδου
Νέο χτύπημα από Σαμαρά: Οργισμένη ανάρτηση για τις επιλογές στην αναγραφή του φύλου στον ΕΟΠΥΥ
«Είναι η ίδια woke ατζέντα που έχει ήδη περάσει στην κρατική διοίκηση και τώρα γράφεται και στα σχολικά βιβλία. Πρόκειται για συνειδητή κυβερνητική επιλογή», αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς 79
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Καταργούνται τα εισοδηματικά κριτήρια για τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς»
Η υπουργός παρουσίασε την πορεία των «Νταντάδων της Γειτονιάς», τη νέα παράταση της δράσης «Ανακαίνιση Κατοικίας» και τις νέες αιτήσεις για τον Προσωπικό Βοηθό
Η Δόμνα Μιχαηλίδου