Πολιτική

Καρακώστα για Πολάκη: Κάθε υπουργός έχει τον δικό του τρόπο έκφρασης

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να δικαιολογήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ προτίμησε να ακολουθήσει την τακτική της… μπάλας στην εξέδρα, αντί ουσιαστικής απάντησς σε ό,τι αφορά στην πρωτοφανή επίθεση κατά των δημοσιογράφων (στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Τσικρίκα του ALPHA) από τον Παύλο Πολάκη.
Πρώτα η κ. Καρακώστα μίλησε για προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης, λέγοντας μάλιστα ότι είναι λάθος να συζητά κάποιος κάτι τέτοιο “μπροστά στο θέμα του ότι άνοιξαν τα σχολεία χωρίς προβλήματα” και στη συνέχεια … επιτέθηκε η ίδια στους δημοσιογράφους λέγοντας πως “δεν είναι δυνατό το θέμα επειδή το έβαλε στο τραπέζι η αξιωματική αντιπολίτευση να το συνεχίσετε εσείς…. εσείς το θέσατε αφού το έθεσε η αντιπολίτευση να παρακολουθεί και ο κόσμος πότε τίθενται τα ζητήματα”.
Σε ό,τι αφορά στην ουσία της πρωτοφανούς επίθεσης Πολάκη κατά των εκπροσώπων του Τύπου η κα Καρακώστα είπε απλά:
“Ο κάθε υπουργός έχει το δικό του τρόπο έκφρασης” συμπληρώνοντας μάλιστα ότι ο κ. Πολάκης είπε αλήθειες για να διαγνώσει πίσω απ’ όλα αυτά, όχι την ουσία, αλλά μια προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης που μάχεται για το καλό του πολίτη…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛΑΣ για δήλωση Μπίστη: «Είναι επίσημη θέση ότι δεν πρέπει να προχωρήσει το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου;» 
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά διευκρινίσεις από το νέο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, μετά την ανάρτηση για την ηλεκτρική διασύνδεση και τα περί «win win» λύσεις με την Τουρκία
Νίκος Μπίστης
Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τα περί τροπολογίας υπέρ Ντίλιαν: «Κατεβαίνετε τα σκαλοπάτια της απελπισίας μετά από κάθε δημοσκόπηση»
Κυβερνητικές πηγές απορρίπτουν τις αιχμές της Χαριλάου Τρικούπη περί τροπολογίας για τον Ταλ Ντίλιαν, κάνοντας λόγο για θέμα που έχει επανειλημμένως διαψευστεί
Μέγαρο Μαξίμου
ΠΑΣΟΚ: «Αληθεύει η μεθόδευση να πέσει στα μαλακά ο Ισραηλινός απόστρατος που εκβιάζει δημόσια τον πρωθυπουργό;»
Η Χαριλάου Τρικούπη ζητά απαντήσεις από την κυβέρνηση για τις πληροφορίες περί τροπολογίας υπέρ του ιδρυτή της Intellexa, κάνοντας λόγο για «ύστατο σκαλοπάτι παρακμής»
Γραφεία ΠΑΣΟΚ, Χαριλάου Τρικούπη