Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα

Καραμανλή για επεισόδιο με Βαρεμένο: Ήταν μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά που θυμίζει άλλες εποχές

Καραμανλή για επεισόδιο με Βαρεμένο: Ήταν μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά που θυμίζει άλλες εποχές

Για σεξιστική και βίαιη επίθεση έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Αννα Καραμανλή για το επεισόδιο με τον Γιώργο Βαρεμένο στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Προφανώς είναι μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί, επειδή ο άλλος διαφωνεί, να σηκώνει το χέρι και να αρπάζει τα χαρτιά και μετά να στα πετάει στα μούτρα. Αυτά δεν συνάδουν με έναν βουλευτή που είναι στο δημοκρατικό τόξο. Αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Που θα σταματήσει όλο αυτό, ας πούμε;» αναρωτήθηκε η Άννα Καραμανλή, η οποία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Αν βάλετε να δείτε το βίντεο, επειδή ταράχτηκα πάρα πολύ, παίρνω τα χαρτιά μου, και βάζω το κινητό από κάτω. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνούμε, διαφωνούμε με επιχειρήματα, με λόγια και όχι με πράξεις. Ούτε αρπάζουμε από τα χέρια, ούτε τσαλακώνουμε, ούτε τα πετάμε στα μούτρα. Αυτά δεν είναι συμπεριφορές, κατά τη δική μου γνώμη» πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Άννα Καραμανλή επεσήμανε: «Εγώ ανέδειξα ένα γεγονός κι ανέδειξα μία υποκρισία. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό το θέμα. Εγώ θέλω να μιλήσω για την απαράδεχτη, βίαιη και σεξιστική συμπεριφορά του κ. Βαρεμένου. Αναγκάζεται και σύρεται και ζητά συγγνώμη, μετά δεν ζητά συγγνώμη και μετά βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι ήταν απαράδεχτη συμπεριφορά. Αυτά τα αφήνω στους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Ούτε προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τίποτα, δεν δίστασα μάλιστα να πάω απέναντι και από το κόμμα μου όταν χρειάστηκε. Δεν μπορώ την υποκρισία του «υποφέρω, αλλά πάω στο θέατρο με παρέα χαμογελαστή». Αυτό δεν το δέχομαι γιατί είναι ημέρες πένθους για την Ελλάδα».

Η κ. Καραμανλή επισήμανε ότι ο κ. Βαρεμένος δεν θα είχε την ίδια συμπεριφορά αν στη θέση της ήταν ένας άνδρας. «Αν ήταν δίπλα του ένας άνδρας, φαντάζομαι ότι δεν θα του πετούσε το χαρτί. Φαντάζεστε στη θέση του να ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και να είχε αυτή τη συμπεριφορά σε γυναίκα συνάδελφο του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ;»

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις