Πολιτική

Καραμανλής για τέλη κυκλοφορίας: Κίνητρα στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων

Για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και στα τέλη κυκλοφορίας, μίλησε ο Κώστας Καραμανλής στο Open TV.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι “θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ΚΟΚ, βάζοντας αυστηρά πρόστιμα όπου χρειάζονται”.
Αναφερόμενος στα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Καραμανλής επισήμανε πως “για φέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο μελετούμε να δώσουμε κίνητρα μέσα στον χρόνο σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να ανανεώσουν τα ΙΧ τους”.

Όσον αφορά στα χιονολάστιχα, ανέφερε ότι “θα εξεταστεί, όταν έχουμε ακραία φαινόμενα, μερικές κατηγορίες αυτοκινήτων να επιβάλλεται να έχουν χιονολάστιχα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δαβάκης: Τουρκική φρεγάτα δεν παρενόχλησε ολλανδικό πλοίο κοντά στην Κάσο αλλά σε διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νοτιότερα του νησιού, με την Άγκυρα να αξιώνει άδεια βάσει του «ανυπόστατου μνημονίου» με τη Λιβύη
Φρεγάτα
Μαρινάκης για νέα μέτρα στήριξης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού διορθώνει τα λάθη της, γυρίζει στην κοινωνία όσα στερήθηκε»
Με ανάρτησή του στο TikTok, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξειδίκευσε το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Παύλος Μαρινάκης
5
Μετά τον Κεδίκογλου και ο Παναγιωτόπουλος «κουνάει μαντίλι» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι με τον Τσίπρα, είτε έτσι είτε αλλιώς»
Ο βουλευτής Αχαΐας δηλώνει ανοιχτά ότι θα ταχθεί στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού, βλέποντας στο πρόσωπό του τον καταλύτη για την αναδιάταξη του λεγόμενου προοδευτικού χώρου
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος 6