Πολιτική

Καραμανλής για τέλη κυκλοφορίας: Κίνητρα στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων

Για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και στα τέλη κυκλοφορίας, μίλησε ο Κώστας Καραμανλής στο Open TV.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι “θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ΚΟΚ, βάζοντας αυστηρά πρόστιμα όπου χρειάζονται”.
Αναφερόμενος στα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Καραμανλής επισήμανε πως “για φέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο μελετούμε να δώσουμε κίνητρα μέσα στον χρόνο σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να ανανεώσουν τα ΙΧ τους”.

Όσον αφορά στα χιονολάστιχα, ανέφερε ότι “θα εξεταστεί, όταν έχουμε ακραία φαινόμενα, μερικές κατηγορίες αυτοκινήτων να επιβάλλεται να έχουν χιονολάστιχα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σδούκου για ομιλία Τσίπρα: Παίρνουν πίσω τη μία εξαγγελία μετά την άλλη και κάνουν κυβιστήσεις στα τηλεοπτικά παράθυρα
«Εφαρμόζοντας ''Τσιπρικά μαθηματικά'', προσπάθησε να μας πείσει ότι το ετήσιο κόστος των 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 80.000 φοιτητών με 500 ευρώ επί δέκα μήνες δεν πολλαπλασιάζεται επί τέσσερα στην τετραετία»
Αλεξάνδρα Σδούκου 12
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου
Σε συνέντευξή του ο Γιώργος Παππάς είχε πει ότι η καταγραφή για το περιουσιολόγιο θα μπορούσε να επεκτείνεται και σε κοσμήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας που βρίσκονται σε τραπεζικές θυρίδες
Παίρνει πίσω ο τομεάρχης της ΕΛ.ΑΣ Γιώργος Παππάς τα περί καταγραφής ακόμα και κοσμημάτων σε θυρίδες για την φορολόγηση του πλούτου 88