Πολιτική

Καραμανλής για τέλη κυκλοφορίας: Κίνητρα στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων

Για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και στα τέλη κυκλοφορίας, μίλησε ο Κώστας Καραμανλής στο Open TV.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι “θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ΚΟΚ, βάζοντας αυστηρά πρόστιμα όπου χρειάζονται”.
Αναφερόμενος στα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Καραμανλής επισήμανε πως “για φέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο μελετούμε να δώσουμε κίνητρα μέσα στον χρόνο σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να ανανεώσουν τα ΙΧ τους”.

Όσον αφορά στα χιονολάστιχα, ανέφερε ότι “θα εξεταστεί, όταν έχουμε ακραία φαινόμενα, μερικές κατηγορίες αυτοκινήτων να επιβάλλεται να έχουν χιονολάστιχα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 21