Πολιτική

Καραμανλής για τέλη κυκλοφορίας: Κίνητρα στους κατόχους παλαιών αυτοκινήτων

Για τις αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και στα τέλη κυκλοφορίας, μίλησε ο Κώστας Καραμανλής στο Open TV.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τόνισε ότι “θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τον ΚΟΚ, βάζοντας αυστηρά πρόστιμα όπου χρειάζονται”.
Αναφερόμενος στα τέλη κυκλοφορίας, ο κ. Καραμανλής επισήμανε πως “για φέτος δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας. Ωστόσο μελετούμε να δώσουμε κίνητρα μέσα στον χρόνο σε κατόχους παλαιών αυτοκινήτων να ανανεώσουν τα ΙΧ τους”.

Όσον αφορά στα χιονολάστιχα, ανέφερε ότι “θα εξεταστεί, όταν έχουμε ακραία φαινόμενα, μερικές κατηγορίες αυτοκινήτων να επιβάλλεται να έχουν χιονολάστιχα”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Όλες οι αλλαγές που ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Αμυνας
«Μειώνεται ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του λοχαγού, από έξι σε πέντε έτη, και αυξάνεται, από έξι σε επτά έτη, ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του ταγματάρχη», ανέφερε μεταξύ των άλλων
Ο Νίκος Δένδιας 6