Πολιτική

Καραντίνα τέλος για τον Νίκο Δένδια – Επιστροφή στο γραφείο μετά το νέο αρνητικό τεστ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υποχρεωτική καραντίνα τελείωσε και ο Νίκος Δένδιας επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και τέθηκε σε απομόνωση.

Αλλά όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Δένδιας ήταν αρνητικά και έτσι επέστρεψε στα καθήκοντά του και στο γραφείο του στο υπουργείο Εξωτερικών, απ’ όπου το πρωί της Δευτέρας (16.11.2020) ανέβασε και φωτογραφία στο twitter.

“Στο γραφείο στο Υπουργείο Εξωτερικών και πάλι. Αρνητικά όλα τα τεστ και έξοδος από την καραντίνα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα”, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε προληπτική καραντίνα από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Απάντηση ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για Ακρίτα: Απροκάλυπτα προσπαθεί να αυξήσει την πλειοψηφία της στο προεδρείο της Βουλής
«Οι ακροδεξιοί πολιτικοί συνοδοιπόροι της κυρίας Σδούκου και του κυρίου Μαρινάκη έκαναν πολιτική καριέρα με τέτοια θλιβερή ατζέντα», επισημαίνει ο Κώστας Τσουκαλάς, συμπληρώνοντας πως «δεν έχει τέλος ο πολιτικός τους κατήφορος»
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες στη Φλώρινα – «Θα στηρίξουμε την ελληνική κτηνοτροφία και τη φέτα, το πιο εμβληματικό μας προϊόν»
«Η Δυτική Μακεδονία είναι μία περιφέρεια η οποία έχει περάσει τις δικές της δοκιμασίες, αλλά χαίρομαι διότι μέσα από την πολύ συστηματική στήριξη την οποία παρέχει η κυβέρνηση, δρομολογούνται πολλές νέες παραγωγικές επενδύσεις», είπε ο πρωθυπουργός
μητσοτακης
Συνεργάτες Μαρινάκη σε Ακρίτα: Δεν θυμάται τις δεκάδες τοξικές αναρτήσεις της;
Απάντηση μέσω συνεργατών του δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα και ζητεί να ανακαλέσει την fake ανάρτησή της - Για «κατάφωρη συκοφαντία» κάνει λόγο η Κουμουνδούρου
Έλενα Ακρίτα 21