Πολιτική

Καραντίνα τέλος για τον Νίκο Δένδια – Επιστροφή στο γραφείο μετά το νέο αρνητικό τεστ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η υποχρεωτική καραντίνα τελείωσε και ο Νίκος Δένδιας επέστρεψε στην καθημερινότητά του. Ο υπουργός Εξωτερικών είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και τέθηκε σε απομόνωση.

Αλλά όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο Νίκος Δένδιας ήταν αρνητικά και έτσι επέστρεψε στα καθήκοντά του και στο γραφείο του στο υπουργείο Εξωτερικών, απ’ όπου το πρωί της Δευτέρας (16.11.2020) ανέβασε και φωτογραφία στο twitter.

“Στο γραφείο στο Υπουργείο Εξωτερικών και πάλι. Αρνητικά όλα τα τεστ και έξοδος από την καραντίνα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα μηνύματα”, ανέφερε ο Νίκος Δένδιας με ανάρτησή του στο twitter.

 

Ο υπουργός Εξωτερικών ήταν σε προληπτική καραντίνα από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας, έπειτα από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 15
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 56
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 11