Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Καράογλου: Κυβερνητική συνεργασία ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης , North 98, ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου σημείωσε ότι είναι ανάγκη η χώρα να πάει μπροστά και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές.

Μάλιστα είπε πως αν στις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης έχει ή δεν έχει αυτοδυναμία θα απευθυνθεί στα φιλοευρωπαϊκά κόμματα για να φτιάξουν από κοινού κυβέρνηση: Ακόμη και να έχουμε αυτοδυναμία ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξεκαθαρίσει θα αναζητήσουμε και από τα κόμματα ευρωπαϊκού χαρακτήρα ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , Ποτάμι να κυβερνήσουμε μαζί. Με Υπουργεία στο ίδιο υπουργικό τραπέζι. Στην ερώτηση αν η ΝΔ θα μπορούσε να απευθύνει πρόσκληση και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καράογλου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μοιρασμένος σε δραχμολάγνους και ευρωπαϊστές.

Σε εκείνους που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα μπορούσε ενδεχομένως, υπάρχουν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε, ενώ στην ερώτηση γιατί η ΝΔ δεν βάζει πλάτη τώρα στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση , απάντησε : Δεν έχουμε λόγο να βάλουμε πλάτη σε μια κυβέρνηση που παραπαίει.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε