Πολιτική

Καρατζαφέρης: καλοστημένη παγίδα της ΝΔ – Εγώ δεν πρόδωσα κανέναν

Με σκληρές εκφράσεις τόσο κατά εκείνων που αποχώρησαν από το κόμμα όσο και του Αντώνη Σαμαρά ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για σχέδιο κάποιων να βλάψουν τον ΛΑΟΣ έναντι ανταλλαγμάτων αλλά και για μια “τρόικα” που δρούσε εδώ και πολύ καιρό στο κόμμα.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε για συννενόηση κάποιων αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “τα παιδιά είχαν συνεννοηθεί. Άλλωστε οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης είναι στην ίδια πολιτική σάρκα” ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για έλλειμμα ηθικής τόσο εκείνων που αποχώρησαν από το κόμμα όσο και από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά.

Εμείς, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα κατέβουμ,ε με σύνθημα στις εκλογές “με πατριώτες ή με προδότες”
“Εδώ και καιρό είχα καταλάβει πως παίζουν παιχνίδι”, είπε ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας για την τρόικα που δρούσε εντός του κόμματος και τόνισε πως κάποιοι αποχώρησαν γιατί υπήρξαν “αντιπαροχές”, κάποια ανταλλάγματα δηλαδή.

Ανταλλάγματα τα οποία όπως τόνισε ο ίδιος δεν τα δέχθηκε, απορρίπτοντας την πρόταση Σαμαρά για ένταξη στα ψηφοδέλτια του ίδιου και 2-3 ακόμη στελεχών.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε πως υπήρξαν δυο επαφές του με τον Αντώνη Σαμαρά στις οποίες όπως είπε επέμεινε στην αυτοτελή συνεργασία των κομμάτων και όχι στη συγχώνευση.

“Πήρα το μάθημά μου” τόνισε ο Γ. Καρατζαφέρης δηλώνοντας πως θα αλλάξει η προεκλογική στρατηγική του κόμματος και πως ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μπει στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:
Θ. Πλεύρης: Γιατί έφυγα από το ΛΑΟΣ

Σήμερα η ανακοίνωση της συμφωνίας ΝΔ – Ντόρας;

Κοινή κάθοδος στις εκλογές για “Δημιουργία Ξανά” και “ΔΡΑΣΗ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η «αλλαγή σελίδας» στην Ελλάδα το κεντρικό μήνυμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι δευτερογενείς μεταναστευτικές ροές δεν αποτελούν πλέον κύριο θέμα και η Γερμανία δείχνει κατανόηση για το γεγονός ότι η Ελλάδα προστατεύει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Καγκελάριο, Φρίντριχ Μερτς στο Βερολίνο
Μαρινάκης για την έκθεση Καρώνη για τα Τέμπη: «Σήμερα το αφήγημα της συγκάλυψης σύσσωμης της αντιπολίτευσης κατέρρευσε με κρότο»
«Σήμερα ως προς την πραγματογνωμοσύνη μπαίνει ένα επίσημο με στοιχεία με τεκμηρίωση και επιστημονικά δεδομένα τέλος στην πιο χυδαία προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης»
Ο Παύλος Μαρινάκης 8