Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Καρέ – καρέ το παρθενικό Eurogroup του Ευκλείδη Τσακαλώτου!

ΦΩΤΟ - REUTERS
ΦΩΤΟ - REUTERS

Στο πρώτο του Eurogroup ως νέος υπουργός Οικονομικών συμμετέχει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τα φωτογραφικά πρακτορεία να απαθανατίζουν τις στιγμές με τους ευρωπαίους ομολόγους του.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι ο αντικαταστάτης του Γιάνη Βαρουφάκη και σήμερα εκπροσωπεί για πρώτη φορά την χώρα μας ως υπουργός Οικονομικών στο Eurogroup.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη από χθες φαίνεται πως οι ευρωπαίοι εταίροι βλέπουν με… καλύτερο μάτι τον νέο ομόλογό τους, κάτι που εύκολα το πιστεύει κανείς, αφού οι συνεδριάσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης με παρόντα τον Γιάνη Βαρουφάκη ήταν… “εκρηκτικές”.

Στην πρώτη του Ευκλείδη Τσακαλώτου, λοιπόν, τα χαμόγελα δίνουν και παίρνουν. Δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει και διαφορετικά, αφού η στοιχειώδης ευγένεια θα πρόσταζε κάτι τέτοιο.

Τώρα το αν τα Eurogroup θα μετατρέπονται σε… highlight των διαπραγματεύσεων και με τον νέο Έλληνα υπουργό Οικονομικών, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Προς το παρόν δείτε πολλά χαμόγελα από τον φωτογραφικό φακό του Reuters, αλλά και τον… αγχωμένο Ευκλείδη Τσακαλώτο, όπως είχε ήδη δηλώσει από χθες:















Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε