Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Καρφιά Βαρουφάκη σε Τσίπρα: Παραδόθηκε και συνεχίζει την κρίση

Καρφιά Βαρουφάκη σε Τσίπρα: Παραδόθηκε και συνεχίζει την κρίση

Η τρόικα ήθελε να μας ταπεινώσει δηλώνει λίγο πριν τις εκλογές ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Russia Today, προσθέτοντας πως ο φίλος του Αλέξης Τσίπρας παραδόθηκε σε μία παράλογη λογική και συνεχίζει τη κίση.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευθύνεται για τη συνέχιση της κρίσης είναι ουσιαστικά το ”ζουμ΄” της συνέντευξης Βαρουφάκη στο Russia Today.
”Παραδόθηκε σε μια παράλογη λογική, παραδόθηκε και έτσι συνεχίζεται η κρίση, κάτι στο οποίο αντιστάθηκα για πέντε χρόνια”.

Ο Γ. Βαρουφάκης σφάζει χωρίς βαμβάκι τον φίλο του, όπως αποκαλεί τον πρώην Πρωθυπουργό, εξηγώντας γιατί δεν είναι πλέον μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
”Το να ακούω τον φίλο μου και σύντροφό μου Αλέξη Τσίπρα να παραδέχεται αυτό το τρομερό πακέτο μέτρων και να λέει ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε λίγο καλύτερα από τους άλλους, με κάνει να θέλω να αποτραβηχτώ και να πω ότι αυτός δεν είναι ένας δρόμος που θέλω να διαβώ μαζί του”.

Ο τέως υπουργός Οικονομικών, ανακατεύοντας Θεούς και αγγέλους, εξηγεί την απέχθεια του προς την τρόικα.
”Αν ο Θεός και οι άγγελοι του έρχονταν και έφτιαχναν ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων για την Ελλάδα, η τρόικα θα το απέρριπτε στην πλειοψηφία του, γιατί ενδιαφερόταν μόνο στο να μας ταπεινώσει, ώστε να δείξει στην Ισπανία και την Ιρλανδία ότι αν ψήφιζαν κάτι που δεν θα άρεσε στην τρόικα, τότε θα τους συντρίψει”.

Πηγή Ημερησία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε