Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Ετοιμασίες στο νησί των Ιωαννίνων για την ταφή του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο νησί των Ιωαννίνων θα ταφεί την Πέμπτη (30.12.2021) ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον τόπο που γεννήθηκε, στο νησί των Ιωαννίνων.

Στο νεκροταφείο της περιοχής έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την ταφή του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Intime.gr.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι.

nisi ioanninon

nisi ioanninon

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης από Όλυμπο: «Νέος αναπτυξιακός πυλώνας» μετά την ένταξη στην UNESCO – 400 εκατ. ευρώ για την ορεινή ανάπτυξη
Στόχος η επέκταση του Πάρκου κατά 60% - Ο πρωθυπουργός έκλεισε την ομιλία του με στίχους του Κωστή Παλαμά - «Η Ελλάδα έχει ακόμη κορυφές που δεν έχει πατήσει»
Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση για την ένταξη του Ολύμπου στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Πηγή φωτογραφίας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
«Πυρά» Μαρινάκη κατά Ανδρουλάκη για τις επιστολές Μητσοτάκη και τα «Γαλάζια σου γράμματα»: «Ειρωνείες» και «εύκολη αντιπολίτευση»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στην ειρωνική αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις επιστολές του πρωθυπουργού προς την πρόεδρο της Κομισιόν και παραθέτει τέσσερις ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού
Παύλος Μαρινάκης και Νίκος Ανδρουλάκης