Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Ετοιμασίες στο νησί των Ιωαννίνων για την ταφή του

Στο νησί των Ιωαννίνων θα ταφεί την Πέμπτη (30.12.2021) ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον τόπο που γεννήθηκε, στο νησί των Ιωαννίνων.

Στο νεκροταφείο της περιοχής έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την ταφή του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Intime.gr.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι.

nisi ioanninon

nisi ioanninon

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου: Αμοιβαία τα οφέλη από τις σχέσεις των δύο χωρών – Τα «καρφιά» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
«Με κύριο πυλώνα τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες στο ναυτιλιακό τομέα, μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον»
Κώστας Καραμανλής
Σκληρή κόντρα Μαρινάκη και Ανδρουλάκη στη Βουλή: «Είπατε ψέματα σε πανελλήνια μετάδοση» – «Πρέπει να φύγετε, είστε επικίνδυνοι»
Η ομιλία Ανδρουλάκη είναι «σαν να είναι προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης» - «Διαιρείτε και διχάζετε τον ελληνικό λαό» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
ΦΩΤΟ EUROKINISSI